شناسهٔ خبر: 48544592 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد؛

بستری ۳۰۸ مبتلا به کرونا در بخش های ویژه فارس/ ۲۷ نفر جان باختند

شیراز - مدیر روابط عمومی علوم پزشکی شیراز گفت: در حال حاضر ۲ هزار و ۷۴۳ بیمار مبتلا به کرونا در فارس بستری هستند که از این تعداد ۳۰۸ نفر در «آی سی یو» هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر روح الله حسینی بعد از ظهر سه شنبه با حضور در استودیو سلامت، در جمع خبرنگاران، گفت: در حال تدارک مراسم جشن به مناسبت اعیاد پیش رو هستند، ۲۷ خانوداه دیگر داغدار این بیماری شدند و مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به پنج هزار و ۱۰۳ نفر رسید.

او ادامه داد: در طول بحران بیماری کووید ۱۹، در مجموع بیش از یک میلیون و ۱۸۴ هزار و ۶۷۶ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده است که از این تعداد، یک میلیون و ۵۹ هزار و ۵۱۲ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده و با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۳۱۱ هزار و ۴ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۱۲۵ هزار و ۱۶۴ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۲۲ هزار و ۲۴۲ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۳۳۳ هزار و ۲۴۶ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

دکتر حسینی با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته، ۴۵۶ بیمار جدید مبتلا به کروناویروس در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند، مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علائم که هم اکنون در بیمارستان‌های استان بستری هستند را دو هزار و ۷۴۳ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، ۳۰۸ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه همچنین از بهبودی ۲۹۴ هزار و ۲۸۵ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

دکتر حسینی با اشاره به روند افزایشی موارد ابتلاء، بستری و جان باختن مبتلایان کووید ۱۹ طی روزهای اخیر گفت: مدافعان سلامت استان در بخش‌های بهداشتی و درمانی این روزها در حال تلاش با حداکثر توان و ظرفیت موجود هستن و هر روز تعدادی از بخش‌های معمولی بیمارستانی در حال تبدیل شدن به بخش کرونایی است؛ بیمارستان‌های پشتیبان در حال راه اندازی مجدد است و به نظر می‌رسد که اگر روند این چنین ادامه یابد، ظرفیت‌های موجود پاسخگوی بیماران نیازمند نباشد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اینکه سطح پیشگیری باید به میزان قابل قبول و بالایی برسد و کادر درمان نیز با حمایت و کمک‌های مردم می‌توانند در برابر این آمارهای سنگین ایستادگی کنند، یادآور شد: باید توجه داشته باشیم تبدیل هر تختی از وضعیت غیرکرونایی به حالت کرونایی، خبر از محرومیت یک بیمار غیر کرونایی از دریافت خدمات درمانی می‌دهد و چه بسا که خدمت موردنیاز او ضروری نباشد؛ اما طولانی شدن دریافت خدمت برای او آسیب رسان است.

دکتر حسینی از عموم مردم استان خواست با اهمیت به سلامتی خود، خانواده و دیگران، نسبت به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه در این ایام حساس ویژه داشته باشند.

نظر شما