شناسهٔ خبر: 48304512 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

تحقیقات و پژوهش های پزشکی

هیدروکسی کلروکین و رمدسیور تاثیری در بهبود بیماران کرونایی ندارند

نتایج یک مطالعه بالینی نشان می دهد هیچ یک از داروهای« هیدروکسی کلروکین» و« رمدسیور» باعث بهبودی بیمارانی که به علت ابتلا به کووید- ۱۹ در بیمارستان بستری هستند، نمی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، این مطالعه که توسط پژوهشگران« سازمان جهانی بهداشت» انجام گردیده است ، نشان می دهد تقریباً هشت درصد از بیماران تحت درمان با هیدروکسی کلروکین و کمی بیش از هفت درصد بیمارانی که رمدسیویر دریافت کردند، در بیمارستان فوت کردند.

محققان گفتند، در مقایسه، بین ۴ تا ۷ درصد از افرادی که« مراقبت استاندارد»- درمان معمول با استروئیدها و سایر داروها برای کاهش التهاب و مدیریت علائم تنفسی- دریافت کردند در طول مدت بستری در بیمارستان درگذشتند.

۱۰ درصد افرادی که به آنها رمدسیور داده شده بود و ۱۵ درصد افردی که هیدروکسی کلروکین دریافت کرده بودند برای تنفس به دستگاه کمک تنفسی نیاز داشتند، در حالیکه این میزان در افرادی که درمان استاندارد دریافت نموده بودند هفت تا ۱۱ درصد بود.

این پژوهشگران نوشتند:باوجود انتشار زودهنگام گزارش هایی مبنی بر اینکه داروهای رمدسیویر و هیدروکسی کلروکین به صورت موثری فعالیت های ضد ویروسی شدیدی علیه ویروس کرونا انجام میدهند ، نتایج مطالعه ما هیچ اثر ضد ویروسی این داروها را در بیماران بستری در بیمارستان نشان نمی دهد.

آن ها گفتند:یافته های ما پتانسیل ضد ویروسی این داروها را در بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ بستری در بیمارستان زیر سؤال می برد.

سازمان نظارت بر دارو و غذای آمریکا در ماه اکتبر داروی« رمدسیویر» را که در اصل یک داروی ضد ویروسی است و برای درمان ویروس ابولا ساخته شده است، برای استفاده در خصوص بیماران مبتلا به موارد شدید کووید- ۱۹ که در بیمارستان بستری هستند، تائید کرد.

از آن زمان ، این دارو در آزمایش های بالینی نتایج متفاوتی ارائه داد و سازمان جهانی بهداشت در ماه نوامبر توصیه کرد که از این دارو استفاده نشود.

این آژانس بعد از نتایج اولیه حاصل از مطالعه« همبستگی» ۳۰ کشوره خود، این توصیه را صادر کرد. نتیجه این مطالعه نشان داد استفاده از داروی رمدسیویر تأثیر مهمی بر مرگ و میر، مدت بستری در بیمارستان یا نیاز به دستگاه کمک تنفسی در میان بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ که در بیمارستان بستری هستند، ندارد.

در عین حال، داروی مالاریا« هیدروکسی کلروکین» که در ابتدای همه گیری کرونا (corona) توسط ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا و دیگران بعنوان درمان بالقوه کووید- ۱۹ معرفی شد، باوجود نبود داده های آزمایش بالینی، نشان می دهد که این دارو در بهبودی وضع بیماران مبتلا به کرونا از دارونما موثرتر نیست.

نظر شما