خبرگزاری میزان: رئیس سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: مزایده سوم باشگاه های فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس امروز در این سازمان برگزار می شود.
به گزارش میزان، علی اشرف پوری عبدالله حسینی گفت: مزایده سوم واگذاری سرخابی ها کمی آسانتر از مراحل اول و دوم شده است و در مرحله سوم مزایده سرخابیها به جای 25 درصد نقدی قرار است خریداران 20 درصد پول را نقدی و بقیه را در 5 سال پرداخت کنند.
وی افزود: قیمت پایه همان 290 میلیارد تومان برای استقلال و 290 میلیارد برای پرسپولیس است و پاکت های پیشنهادی بعد از ظهر باز می شود.
اسم و علامت تجاری (برند)، مجموعه ورزشی شهید مرغوبکار و تاسیسات و تجهیزات مجموعه به مساحت عرصه 38500 مترمربع و 4289 مترمربع اعیان، ساختمان مرکزی شرکت به مساحت عرصه 224 مترمربع و 900 مترمربع اعیان و ملک واقع در منطقه تلو بهمساحت عرصه 30 هزار مترمربع از جمله داراییها و املاک باشگاه استقلال و اسم و علامت تجاری (برند)، مجموعه ورزشی شهید درفشیفر و تاسیسات و تجهیزات مجموعه بهمساحت عرصه 17969 مترمربع و مساحت اعیان 4125 مترمربع بهعلاوه ساختمان مرکزی شرکت بهمساحت عرصه 194 مترمربع و مساحت اعیان 750 مترمربع از جمله داراییها و املاک باشگاه پرسپولیس با همان قیمت پایه 290 میلیارد تومانی برای هر باشگاه روی میز فروش میرود.
رئیس سازمان خصوصی سازی:
سرخابیها را قسطی میفروشیم/ برگزاری مزایده سوم تا دقایقی دیگر
صاحبخبر -
∎