شناسهٔ خبر: 48070454 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه آش بادمجان لذیذ

آش بادمجان یکی از آش های معروف استان لرستان است .شاید برایتان جالب باشد که بدانید با بادمجان نیز می توان آش تهیه کرد .

صاحب‌خبر -

این آش را تا حد زیادی می توان یک آش گیاهی نامید زیرا در آن فقط از عصاره گوشت استفاده می شود و ما بقی مواد به کار رفته در این آش مواد گیاهی هستند.توصیه می کنیم به کسانی که به بادمجان علاقه مند هستند حتما این آش را تهیه کنند .

مواد لازم

عدس: ۱ پیمانه
بادمجان: ۱ کیلو
کشک: ۲ لیوان
عصاره گوشت: ۱ لیوان
نان لواش: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
نعناع: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل


ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم.


بادمجان را نگینی خرد کرده به همراه عدس می پزیم.


سپس نان را خرد کرده ، روی آن کشک رقیق شده می ریزیم تا نرم شود و به بادمجان ها اضافه می کنیم.


کشک ، پیاز داغ ، نمک ، زردچوبه و کمی روغن را همراه با عصاره گوشت به بادمجان ها اضافه کرده میگذاریم جا بیفتد.


در آخر غذا را با نعناع داغ تزیین می کنیم.

 

منبع: غذالند

نظر شما