شناسهٔ خبر: 4796040 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آرمان امروز | لینک خبر

منهای فوتبال

صاحب‌خبر - منتظر استعفای مجدآرا از ارتش  هستیم
آرمان: غلامرضا شعبانی بهار معاون ورزش همگانی وزارت ورزش گفت: قانون‌مداری و رعایت عدالت برای همه، دغدغه این دولت و گودرزی است و همه مکلف به رعایت آن هستیم. وی درباره دلیل صادر نشدن حکم ریاست مجدآرا با وجود کسب اکثریت آرا در مجمع ریاست فدراسیون همگانی گفت: قانون دوشغله‌ها مطابق نظر سازمان بازرسی کل کشور برای همه یکسان است و مجدآرا برای تصدی ریاست فدراسیون همگانی باید استعفای تائید شده در ستاد کل نیروهای مسلح را به وزارت ورزش و جوانان ارائه کند و خود ایشان در جریان این موضوع هست. بعد از استعفای رسمی ایشان از ارتش مقدمات صدور حکم ریاست فدراسیون فراهم خواهد شد. همان طور که وزیر ورزش در مجمع وزنه‌برداری عنوان کرد ما تابع قانون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستیم و باید نسبت به آن تمکین کنیم.

عدم مراجعه مربی اوکراینی به سفارت ایران
فارس: محمد بهشتی‌منفرد سفیر جمهوری اسلامی ایران در کی‌یف در خصوص اخبار منتشر شده مبنی بر عدم صدور روادید برای «ولادیمیر وینکو» مربی 47 ساله اوکراینی که قرار است سرمربی تیم ملی بوکس ایران شود، با بیان اینکه هیچ مشکلی برای صدور روادید برای این فرد وجود ندارد، گفت: نامه فدراسیون بوکس ایران به دست ما رسیده، ولی ایشان (مربی اوکراینی) هنوز به سفارت ایران مراجعه نکرده و در صورت مراجعه بلافاصله روادید صادر خواهد شد. وی همچنین گفت که سفارت ایران در کی‌یف شخصا با فدراسیون بوکس اوکراین تماس گرفته و خواسته تا این فرد را برای مراجعه به سفارت ایران راهنمایی کنند. سفیر ایران
در عین حال گفت: همه مراجعات کنسولی به بخش کنسولی سفارت ایران در کی‌یف روزانه انجام می‌شود و به هیچ وجه به روز بعد موکول نمی‌شود.

گفته بودم در اوج کنار می‌روم
ایسنا: محسن شادی دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی اینچئون درباره خداحافظی‌اش از قایقرانی گفت: من در این مدت مشغول فعالیت‌های شخصی بودم و تمرین می‌کردم اما موضوع خداحافظی از دنیای قهرمانی در ذهنم بود و پس از مشورت با فدراسیون این تصمیم را گرفتم. دلایل اصلی من هم این بود که کمی به زندگی شخصی‌ام برسم و از طرف دیگر در اوج خداحافظی کنم. پس از این تصمیم نیز فدراسیون اعلام کرد که به عنوان مربی با تیم المپیک کار کنم و من نیز هماهنگ با آقای لیو هستم و این کار را انجام می‌دهم. وی در پاسخ به این سوال که آیا حیف نیست در اوج کنار بکشی؟، بیان کرد: بله همین طور است اما اگر به یاد داشته باشید بعد از اینچئون اعلام کردم قصد دارم در اوج کنار بکشم.  

کلوپ جانشین مناسبی برای گواردیولا است
بکن بائر رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ آلمان گفت که یورگن کلوپ سرمربی تیم فوتبال بورسیا دورتموند می تواند جانشین گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ شود. به گزارش ایرنا از ساکرنت، تیم فوتبال بایرن مونیخ قبلا در نظر داشت که کلوپ را به عنوان مربی بایرن مونیخ انتخاب کند و هنوز هم معتقد است کلوپ یکی از گزینه‌های اصلی مربیگری این تیم در آینده است و توانایی هدایت این تیم را دارد. سرمربی تیم فوتبال دورتموند تائید کرده است که در آخر فصل و بعد از 7 سال مربیگری، از این تیم کناره گیری خواهد کرد. گواردیولا تاکید کرد که تا تابستان مربی بایرن مونیخ است. فرانتس بکن بائر اسطوره بایرن مونیخ به اسکای آلمان در این باره گفت: بایرن می توانست کلوپ را سرمربی این تیم کند. البته که می‌توانم کلوپ را جانشین گواردیولا تصور کنم. وقتی مدیر بایرن بودم، اغلب در مورد کلوپ صحبت می کردیم و معتقدیم که او خیلی زود
می‌تواند با بایرن کنار بیاید. وی افزود: کلوپ قطعا گزینه بایرن است ولی مساله این است که چه مدت گواردیولا در مونیخ خواهد ماند. امیدوارم برای مدت طولانی باشد ولی کلوپ یکی از گزینه های مدنظر است. وی ادامه داد: فکر نمی کنم که گواردیولا در سال 2016 از بایرن مونیخ برود. تیم او موفقیت های زیادی کسب کرده است. قهرمانی تیم فوتبال بایرن مونیخ با شکست یکشنبه شب گذشته تیم وولفسبورگ برابر تیم مونشن گلادباخ در آخرین دیدار هفته سی‌ام رقابت های بوندسلیگا قطعی شد و این تیم به عنوان نخست این مسابقات دست پیدا کرد.