شناسهٔ خبر: 47862577 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

راه‌اندازی اپلیکیشن اختصاصی علمی و فرهنگی

تفاهم‌نامه همکاری میان انتشارات علمی و فرهنگی و مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی قم به منظور تولید نرم‌افزار و تسهیل دسترسی مخاطبان به آثار به امضا رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، به نقل از روابط عمومی انتشارات علمی و فرهنگی، تفاهم‌نامه همکاری میان این انتشارات با مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی قم در زمینه توسعه همکاری‌های دو طرفه به‌منظور هم‌افزایی در عرضهٔ خدمات بهینه و مطلوب به مشتریان و مخاطبان، طراحی و تولید نرم‌افزار برای توسعه دسترسی کاربران به منابع و متون علوم اسلامی و انسانی منتشر شده از سوی دو طرف و همچنین سایر آثار انتشارات علمی و فرهنگی به امضای رسید.

مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) نهادی پژوهشی است که برای تسهیل دسترسی کاربران به منابع و متون علوم اسلامی و انسانی فعالیت می‌کند و سابقه همکاری با انتشارات علمی و فرهنگی را نیز دارد؛ این مرکز تحقیقات کامیپیوتری علوم اسلامی در ماه‌های اخیر تلاش مضاعف برای توسعه همکاری با انتشارات علمی و فرهنگی را در دستور کار قرار داده است.

این دیدار با حضور حجت‌الاسلام محمدحسین بهرامی ریاست مرکز نور، اکبر راشدی‌نیا معاون پژوهشی و محمدباقر خوانساری مدیرکل ارتباطات مرکز و نادره رضایی مدیرعامل انتشارات علمی و فرهنگی به منظور امضای تفاهم‌نامه همکاری انجام گرفت.

در تفاهم‌نامه‌ای که به امضای این دو مجموعه رسید، توافق شد که با همکاری این دو شرکت، اپلیکیشن اختصاصی کتابخوان برای انتشارات علمی و فرهنگی طراحی و تولید شود که تاکنون بخشی از این توافق به ثمر رسیده است و تعدادی از عناوین کتاب‌ها روی این اپ بارگذاری شده‌اند. همچنین در این تفاهم بنا شد، علاوه بر نرم‌افزار کتابخوان که با داده‌های مشترک میان مرکز نور و انتشارات علمی و فرهنگی پربار شده است، همکاری‌هایی نیز در زمینه توسعه منابع دیجیتال مرکز، اعطای اجازه برگزاری کارگاه‌های مشترک و نیز برگزاری سمینار و همایش صورت گیرد.

محورهای مختلف و متعدد این تفاهم‌نامه در واقع به منظور احیای آثار هویتی انتشارات علمی و فرهنگی و همچنین معرفی آثار هر دو طرف به کاربران تنظیم شده است و با ساخت اپلیکیشن اختصاصی و وارد کردن داده‌های علمی و فرهنگی و مرکز نور امکان استفاده و بهره‌مندی کاربران در سطوح فردی و سازمانی را فراهم کرده است؛ همچنین دسترسی به محتوای کتابخانه‌های آنلاین، نرم‌افزارهای تخصصی در حوزهٔ جستجو، تکنولوژی‌های به‌روز برای توسعه و بهبود ویرایش و داده‌کاوی در خصوص کتب و عناوین نشر نیز از دیگر بخش‌های مهم این تفاهم‌نامه همکاری هستند.

 در پایان و ضمن این دیدار مسئولان مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی از موزه و مرکز اسناد انتشارات علمی و فرهنگی نیز دیدن کردند و این اقدام را ارزشمند خواندند.

انتهای پیام/