شناسهٔ خبر: 4772974 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

مديرعامل باشگاه استقلال:

براي فصل بعد صحبتي با قلعه‌نويي نداشته‌ام

صاحب‌خبر -

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: از حمايت امير قلعه‌نويي پشيمان نيستم.

به گزارش فارس، شايد هر مديرعامل ديگري هم اين روزها جاي بهرام افشارزاده بود ترجيح مي‌داد در اين شرايط و با فصل پر فراز و نشيبي که پشت سر گذاشته سياست سکوت و کمتر صحبت کردن را در پيش گيرد هر چند که بهرام افشارزاده با توجه به سابقه 50 ساله‌اش در ورزش اگر هم نخواهد سکوت کند به خوبي مي‌داند چطور بايد سوالات پر شمار خبرنگاران را مديريت کند و اصولا او حوصله پاسخ دادن به سوالات چالشي را ندارد و يا سعي مي‌کند با پاسخ‌هاي کوتاه پرسش‌کننده را مجاب به سکوت کند.

اين روزها در استقلال خبرهايي هم هست و هم نيست. افشارزاده اين فصل کم به پاي امير قلعه‌نويي و کادرفني او نايستاد اما با اين حال اين تيم نتيجه اي که بايد را نگرفته است. خيلي‌ها امروز منتقد امير قلعه‌نويي هستند اما عده‌اي هم مديريت باشگاه را مقصر شرايط باشگاه مي‌دانند اما اين وسط عده سومي هم هستند که اعتقاد دارند حاصل نتايج فني و مديريت باعث شرايط امروز آبي‌پوشان شده است.

در هر صورت سوالات از افشارزاده زياد است، اين که يک عضو هيات مديره مي‌گويد زمان جدايي تيموريان افشارزاده اعلام کرده که از امير قلعه‌نويي دست خط دارد اما روز بعد خود مديرعامل استقلال اين مسئله را رد مي‌کند و مدعي مي‌شود شفاها به هيات مديره اين حرف را زده است.

پس از تماس‌هاي متعدد با مديرعامل استقلال صحبت کرد هر چند که اين صحبت هم کوتاه بود و همچنان خيلي از سوالات بي‌پاسخ مانده است.

افشارزاده در خصوص اينکه شانس استقلال براي کسب سهميه خيلي کم شده گفت: بازيکنان تلاش و سعي خود را به کار گرفتند. بالاخره فوتبال است ديگر!

وي در ارتباط با اينکه کمتر مديرعاملي در پرسپوليس و استقلال از کادرفني خود اين طور حمايت کرده است عنوان کرد: من باز هم از امير قلعه‌نويي حمايت مي‌کنم.

افشارزاده در اين باره که از اين حمايت‌ها با توجه به جايگاه استقلال پشيمان نيست گفت: نه. چرا بايد پشيمان باشم؟ اگر الان تيم نتيجه گرفته بود آيا کسي از من مي‌پرسيد پشيمان هستي يا نه؟

مديرعامل استقلال در جواب به اين مسئله که خيلي‌ها به دليل حضور 50 ساله او در عرصه مديريت ورزشي توقع داشتند استقلال با حضور او رونق بيشتري بگيرد و حداقل يک جام کسب کند گفت: بله من چندين سال در ورزش هستم اما همه چيز که مديرعامل نيست. در کنار مديرعامل بايد اسباب ديگري مثل پول، وعده اسپانسر به تعهدش، بازيکنان و مسائل فني هم مهم است. براي موفقيت همه چيز بايد دست به دست هم بدهد. ما امسال با ضرب‌خوردگي بازيکنان هم زياد روبرو شديم و همين مسئله به استقلال ضربه زد.

وي در مورد اينکه گفته مي‌شود او با امير قلعه‌نويي براي فصل بعدي صحبت کرده گفت: وقتي هنوز وضعيت باشگاه براي خصوصي‌سازي مشخص نيست. من چطور مي‌توانم حرف زده باشم؟ اول بايد تکليف تيم روشن شود.