شناسهٔ خبر: 4771586 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران‌ورزشی | لینک خبر

برهانی به دلیل سرماخوردگی به تمرین نیامد

ماجدی: کرار نباید با هواداران جر و ‌بحث کند

صاحب‌خبر -



باز هم حضور هواداری معترض در تمرین تیم استقلال خبرساز شد. اتفاقات تمرین روز شنبه استقلال، توضیحات و واکنش میرشاد ماجدی را در پی داشته است. او در این رابطه توضیح می‌دهد: «شخصی که در تمرین به فروزان و بیک‌زاده انتقاد کرده بود لیدر باشگاه نبود. اتفاقا یکی دو نفر از لیدرهای ما در تمرین حضور داشتند که وقتی از آنها پرسیدم آن شخص کیست گفتند لیدر نیست و هوادار است.»
او در اعتراض به این موضوع توضیح می‌دهد: «در هر صورت ممکن است هوادار استقلال از نتایج ناراضی باشد ولی هر محیطی برای خودش چارچوب‌هایی دارد و کسی حق ندارد به بازیکن توهین کند.»
بعد از خبرهایی که درباره اعتراض جاسم کرار به هواداران بعد از بازی با پدیده شنیده می‌شد و فیلمی که از فحاشی خانزاده و سوشا مکانی با هواداران خبر می‌داد، ظاهرا از بازیکنان خواسته شده واکنشی به اعتراض هواداران نداشته باشند. سرپرست استقلال در این رابطه توضیح می‌دهد: «هر هواداری که به ورزشگاه می‌آید دوست دارد تیمش برنده باشد. برخی از هواداران ما هم با وجود حمایت‌های خیلی خوب خود بعضی مواقع احساسی می‌شوند و ممکن است چیزی بگویند. ما بازی با پدیده را آنالیز کردیم و انصافا بچه‌ها زحمت خود را کشیدند. هیچ بازیکنی در استقلال کم نگذاشت ولی فوتبال است و بعضی مواقع برد دارد و بعضی مواقع هم باخت و تساوی. همیشه گفته‌ام که بین ما و هوادار همیشه حق با هوادار است.»
ماجدی درباره اعتراضات جاسم کرار به هواداران بعد از پایان بازی با پدیده نیز می‌گوید: «کرار بازیکنی است که فارسی را می‌فهمد ولی به صورت کامل متوجه همه چیز نمی‌شود. البته وقتی ما به همه بازیکنان می‌گوییم به شعار هواداران واکنش نداشته باشند کرار هم باید همین کار را انجام دهد. من امروز با این بازیکن صحبت می‌کنم و به او خواهم گفت که نباید با هوادار بحث کند. بازیکن باید بداند اگر هوادار اعتراض می‌کند این بدان معنی نیست که او کم کاری کرده است.»
او در خصوص نتایج اخیر استقلال و ناراحتی هواداران تأکید می‌کند: «به نظر من ما باید از بازی با ملوان 3 امتیاز را می‌گرفتیم که این اتفاق نیفتاد. اگر در آن بازی برنده می‌شدیم قطعا به جدول بر می‌گشتیم که نشد. اتفاقا ما هم از نتایج راضی نیستیم ولی همه زحمت خود را می‌کشند و این نتایج دلیل کم کاری بازیکنان نیست.»
سرپرست استقلال در خصوص اینکه گفته شده برهانی از ناراحتی روی نیمکت ننشسته است می‌گوید: «برهانی مصدوم نیست. او روز گذشته سرماخورده بود و به محل تمرین نیامد.»
ماجدی در همین رابطه توضیح می‌دهد: «ما اگر بازیکنی با تایید پزشک نخواهد روی نیمکت بنشیند این اجازه را می‌دهیم البته باز هم تاکید می‌کنم با صلاحدید پزشک تیم. اگر فکر می‌کنید برهانی از نیمکت نشینی ناراحت است از خودش سوال کنید اما چیزی که می‌دانم این است که پزشک تیم بین دو نیمه اعلام کرد برهانی سرماخوردگی جزیی دارد و بهتر است در رختکن بماند. او در تمرین شنبه هم به همراه حیدری به دلیل سرماخوردگی به محل تمرین نیامد.»