شناسهٔ خبر: 47696956 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نماینده سمنان، مهدی شهر و سرخه در مجلس:

دانشگاه فرهنگیان سمنان نیازمند اعتبار است

سمنان- نماینده سمنان، مهدی شهر و سرخه در مجلس با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان سمنان نیازمند اعتبارات است، گفت: مرکز رشد مهدی‌شهر، کارخانه نوآوری و دانشگاه فرهنگیان زیرساخت‌های خوب رشد هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، عباس گل‌رو ظهر پنجشنبه در نشست شورای اداری استان سمنان با حضور وزیر آموزش و پرورش به میزبانی استانداری با بیان اینکه توسعه در نیروی انسانی آموزش و پرورش مهم است و اگر نباشد سال‌ها می‌گذرد و هیچ تحولی نه در فرهنگ عمومی و نه در جامعه اتفاق نخواهد افتاد، ابراز کرد: جامعه ما به لحاظ فرهنگی مشکلات عدیده‌ای دارد.

وی با بیان اینکه در مجلس تمرکز بر فرهنگ و پاسخ به این سوال که چه زمانی قرار است فرهنگ ما تصحیح شود؟ وجود داشته است، افزود: فرهنگ زمانی اصلاح می‌شود که آموزش و پرورش اصلاح شود اما آموزش و پرورش چه زمانی اصلاح خواهد شد؟ زمانی که حاکمان و سیستم و خصوصاً دولت بداند که آینده، صرفاً ساختن و تولید فارغ التحصیل نیست و شرایط اینگونه درست نخواهد شد.

تعامل خوب مجلس و دولت

نماینده سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش تعامل بسیار خوبی با مجلس شورای اسلامی دارد و مجلس هم پای کار این وزارتخانه ایستاده است، تاکید داشت: اصلاح بودجه ۱۴۰۰، توسعه اعتبار و افزایش بودجه با توجه به تورم حاکم بر کشور در زمره اقداماتی است که در تعامل بین دولت و مجلس در بخش آموزش و پرورش اتفاق افتاده است.

گل‌رو با بیان اینکه در سمنان دو موضوع مورد توجه قرار دارد که نخست، موضوعات ساختاری و فیزیکی، سیستم عقلانیت در جامعه است، بیان کرد: در هر روستا، منطقه و شهر مشاهده می‌شود، دست کم یک ساختمان از آموزش و پرورش متروکه شده است و از طرفی اعلام می‌کنند که اموال مازاد باید به فروش رسیده و به خزانه دولت واریز شود حال آنکه ساختمان اداره کل آموزش و پرورش هنوز کامل نیست.

وی با بیان اینکه در مرکز استان سمنان اردوگاه و خوابگاه دانش آموزی نداریم، گفت: باید مازاد اموال را فروخت و نیازمندی‌های حوزه آموزش و پرورش را تأمین کرد و سپس به ساختمان سازی جدید روی آورد امروز حتی پیشنهاد فروش چند ساختمان آموزش و پرورش در بهترین نقاط شهر داده می‌شود تا هزینه آن به خزانه فرستاده شود اما اجازه این امر را نمی‌دهیم.

وجود ۱۸ مدرسه دو شیفت در سمنان

عضو خانه ملت با بیان اینکه زمین‌ها به فروش می‌رسد اما باید وجه آن در درون استان باقی بماند، بیان داشت: مشکل ما این است که امروز فضای آموزشی نداریم و ۱۸ مدرسه در سمنان به صورت دو شیفت مشغول کار است.

گل‌رو با بیان اینکه دومین موضوع مورد نظر در سمنان، دانشگاه فرهنگیان است، بیان داشت: این زیرساخت مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است و می‌تواند زمینه ورود و جذب معلم را فراهم کند اما باید در اینجا گلایه‌ای را نیز مطرح کرد اگر ما در استان به نوعی کوتاهی می‌کنیم می‌بایست در تهران نسبت به این موضوعات عنایت وجود داشته باشد.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان سمنان دو ساختمان برادران دارد که خالی از اعضای آموزش و پرورش است، در بازدیدهای صورت گرفته نمایان است که این ساختمان وضعیت خوبی ندارد و از نظر عمرانی بسیار ضعیف ساخته شده و در آن کاهش جذب دانشجو به صورت روزانه از هشت رشته دانشگاهی به یک رشته مشهود است.

ضرورت تکمیل دانشگاه فرهنگیان

نماینده سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان در استان‌های مجاور در حال رشد است اما در سمنان این طرح متوقف شده است، گفت: تفاهم نامه‌ای برای احداث دانشگاه جامع فرهنگیان که زمین وسیعی نیز برای آن در نظر گرفته شده بود، منعقد شد اما این موضوع نیاز به دستور وزیر دارد.

گل‌رو با بیان اینکه ما در دانشگاه فرهنگیان توانستیم یک رشته را به چهار رشته ارتقا بدهیم، بیان کرد: جذب دانشجو در این دانشگاه با افزایش روبرو شد و برای تحول در ساختمان دانشگاه، درخواست بودجه را به نهاد ریاست جمهوری داده‌ایم

وی افزود: با کمبود نیروی آموزشی و پرورش در بخش اداری نیز مواجه هستیم در نتیجه عدم جذب نیروهای بومی در شهرستان، عدم اعمال مدرک دوم برای کارکنان اداری که انگیزه کاری شأن را کاهش داده، مشکلات خرید خدمات که حقوق به موقع دریافت نمی‌کنند و … در زمره مشکلات فرهنگیان سمنان است.

عضو خانه ملت با بیان اینکه چرا خرید خدمتی‌ها باید با واسطه حقوق خودشان را دریافت و بعضاً این حقوق‌ها تا پنج ماه به تعویق بیفتد، ابراز داشت: خرید خدماتی‌های آموزش و پرورش در زمره ضعیف‌ترین اقشار جامعه فرهنگی هستند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند لذا باید به وضعیت آنان رسیدگی کرد.