مجتبی زینی وند در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ایلام ، اظهار داشت: انتخابات پیشرو ازآنجهت دارای اهمیت است که به تعبیر مقام معظم رهبری ما در "پیچ سخت تاریخی" قرار داریم و عبور بهسلامت از این "پیچ" مستلزم بصیرت مردمی و حضور در صحنه مشارکت سیاسی است.
رئیس ستاد رئیسی در استان ایلام، انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم را ازآنجهت دارای اهمیت دانست که نگاه جهان به این انتخابات عیان است و جهان در انتظار میزان پشتیبانی و حضور در میدان مردم از انقلاب اسلامی هستند و این امر محقق نمیشود مگر در پای صندوقهای رأی که انشاالله حضور مردمی در خرداد 1400 جهان را به تعجب وا خواهد داشت.
وی در ادامه بیان ضرورت، اهمیت و کارکردهای ملی و منطقهای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم به شاخص انتخاب برتر در میان کاندیدای ریاست جمهوری سیزدهم اشاره کرد و افزود: در خصوص شاخصهای یک کاندیدای خوب برای ریاست جمهوری اگر چهلساله نظام را بررسی کنیم 2 شاخص از اهمیت بالایی برخوردارند. اولی اینکه کسی که در این منصب قرار میگیرد به دنبال احقاق حق مردم باشد (هم قانون اساسی به راین حق پافشاری دارد و هم مردم میتوانند با نگاه به پیشینه افراد کاندیدا میتوانند به این شاخصه پی ببرند) و شاخصه دوم بحث نگاه راهبری کاندیدای ریاست جمهوری است.
رئیس ستاد رئیسی در استان ایلام وحدت نظر در قوای سهگانه را شرط بعدی برای تحقق وعدهها، برنامهها و راهبرد منتخب مردم برای ریاست قوه مجریه عنوان کرد و گفت: قطعاً اگر نگاه راهبری با مجموعه حاکمیتی نظام هم سو باشد ما در سطح کلان شاهد دوگانگی نگاه بر برنامهها در حوزه بهداشت اقتصاد و سیاست، امنیت ملی و اقتدار ملی نیستیم؛ و اگر این راهبردها در دولت که در رأس آن ریاست جمهوری است با مجموعه نظام هم سو باشد آن شاخص اول (احقاق حق مردم) زودتر محقق خواهد شد.
وی در ادامه دربیان ویژگیهای کاندیدای اصلح گفت: در انتخاب خود به توان مشارکت افزایی کاندیداها، بیان گفتمان موردنظر مردم، عمل به تمام مواد قانون اساسی، اخلاقمداری و دوری از مشوش کردن افکار عمومی و توان مقابله در مقابل زورگویی و زیادهخواهیهای داخلی و خارجی را از دیگر شاخصهای کاندیدای اصلح عنوان کرد و گفت: ویژگی بعدی و مهم میتوان گفت در رأس همهی ویژگیهاست تکلیفگرایی است که بر اساس قانون الهی است که نیاز به تبیین و تشریح دارد و بر اساس آن مسیری که خدا مشخص کرده قدم برداریم.
این فعال سیاسی به مسئولیت رویدهنده در مقابل انتخاب خود نیز گریزی زد و گفت: یک مسئله این است که؛ ما باروی خود قدرت را در اختیار فردی قرار میدهیم که برنامههایش بتواند نتیجه مثبتی در زندگی، معیشت، اقتصاد و سیاست و دیپلماسی برای کشورمان داشته باشد و در انتخاب خود باید به دنبال گزینه برتر بگردیم تا نتیجه روی ما توسعه و اعتلای کشورمان باشد.
وی افزود: مردم در پایان هر دولت نتیجه آرای خود را درو میکنند باید دقت کرد چه کسی را انتخاب میکنند و اینکه این روی نگاه پنج سال به جلو را میطلبد نقش محرزی است که اگر بر اساس شاخصهها و معیارها نباشد سرابی بیش نخواهد بود و اگر بر اساس معیارها انتخاب شود قطعاً مردم به آن حقی که قانون مشخص کرده است خواهند رسید.
انتهای پیام/180/ش
∎
نظر شما