شناسهٔ خبر: 47491438 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث | لینک خبر

در گفت‌وگو با «مثلث‌آنلاین» مطرح شد

مصطفی هاشمی‌طبا: مهرعلیزاده رأیی ندارد و اصلاح‌طلبان از او حمایت نمی‌کنند/ کارگزاران از همتی حمایت می‌کند/ من اگر نامزد می‌شدم، صلاحیتم تأیید می‌شد

مصطفی هاشمی‌طبا گفت: تا کنون هیچ برنامه‌ای از آقای مهرعلیزاده ندیده‌ایم.

صاحب‌خبر -
آنچه دیگران می خوانند:

گروه سیاست مثلث‌آنلاین: اصلاح‌طلبان دو راه پیش رو دارند یا در انتخابات از هیچ نامزدی حمایت نکنند و به قول خودشان مشارکت غیرفعال داشته باشند یا آنکه از میان مهرعلیزاده و همتی یکی را انتخاب و از او حمایت کنند. تا اینجای کار محسن مهرعلیزاده سعی می‌کند که خود را یک اصلاح‌طلب تمام‌عیار نشان دهد، به این امید که بتواند اجماع اصلاح‌طلبان را به دست آورد.

مصطفی هاشمی‌طبا درباره وضعیت انتخاباتی محسن مهرعلیزاده به «مثلث‌آنلاین» گفت: «در وهله نخست باید دید که آیا گروه‌ها و طیف‌های اصلاح‌طلبی از آقای مهرعلیزاده حمایت می‌کنند یا خیر؟ من بعید می‌دانم که چنین حمایتی رخ دهد و حتی به فرض که حمایت هم کنند و باز به فرض که مردم هم به صورت حداکثری در انتخابات شرکت کنند باز هم آقای مهرعلیزاده رأی نمی‌آورد».

او ادامه داد: «من شناخت شخصی از آقای مهرعلیزاده دارم اما حالا که شورای نگهبان او را تأیید کرده است نمی‌خواهم سخنی بگویم که شائبه موضع‌گیری شخصی درباره او شود. همه ما در این مقطع باید درباره برنامه‌ها سخن بگوییم و اگر آقای مهرعلیزاده برنامه‌ای دارد باید آن را نقد و بررسی کنیم؛ هرچند تا کنون که هیچ برنامه‌ای از او ندیده‌ایم».

این فعال سیاسی با بیان اینکه مهرعلیزاده در لیست 14نفره اصلاح‌طلبان قرار نداشت، اظهار کرد: «آقای مهرعلیزاده به صورت منفرد وارد انتخابات و او اصلا در لیست 14نفره جبهه اصلاحات ایران قرار نداشت. یعنی اصلا کسی در این تشکیلات انتخاباتی به او رأی نداده است و اصلاح‌طلبان خواهان او نبودند. تا اینجای کار فقط و فقط حزب کارگزاران تمایل به حمایت از آقای همتی دارد و هیچ حزب اصلاح‌طلب دیگری از کسی حمایت نکرده است».

او افزود: «من باور دارم پیش‌بینی این دوره از انتخابات چندان سخت نیست و اگر آقای رئیسی تا آخر در عرصه بماند، رئیس‌جمهور می‌شود».

این فعال سیاسی درخصوص زمزمه‌های تحریم انتخابات از سوی برخی نیروهای رادیکال اصلاح‌طلب، تصریح کرد: «مطرح‌کردن بحث تحریم در هر سطحی کار درستی نیست اما از آن سو هم شورای نگهبان می‌توانست با دیدی وسیع‌تر صلاحیت‌ها را بررسی کند. به نظر من باید دلایل رد و حتی تأیید صلاحیت اعلام شود. مثلا به منِ هاشمی‌طبا بگویند برای چه در دوره از انتخابات تو را تأییدصلاحیت کردیم و به آن فردی که ردصلاحیت شده هم گفته شود که چرا رد شدی».

او در پاسخ به این پرسش که اگر در این دوره هم نامزد می‌شدید، احتمال تأییدتان وجود داشت، خاطرنشان کرد: «من دو مرتبه یکی در سال96 و یکی هم در سال80 در انتخابات شرکت کردم که هر دوبار تأییدصلاحیت شدم. در این دوره از انتخابات هم اگر نامزد می‌شدم، صلاحیتم تأیید می‌شد زیرا تازگی‌ها که از گذشته هم کم‌آزارتر شده‌ام! من در این دوره شرکت نکردم زیرا می‌دانستم که کاری از دستم برنمی‌آید و معتقدم کاری از دست هیچکس برنمی‌آید».

هاشمی‌طبا در پایان گفت: «مسئله این است من بلد نیستم که چگونه رأی جمع کنم. باید در شهرستان‌ها ستاد می‌زدم، نمایندگان استانی تعیین‌ می‌کردم، تبلیغات گسترده می‌کردم و... که حداقل به صدمیلیارد تومان پول نیاز داشت که من نه این کارها را بلدم و نه پولش را دارم».

نظر شما