صاحبخبر - به گزارش خبرگزاري موج، حبيب الله سياري، فرمانده نيروي دريايي ارتش با بيان اين که نيروي دريايي با اقتدار در خليج عدن و مسير عبور و مرور کشتيهاي تجاري براي تأمين امنيت به گشتزني ادامه خواهد داد تأکيد کرد: به هيچ کس اجازه نميدهيم که بي دليل کشتيهاي ما را بازرسي کند.
دريادار سياري در پاسخ به اين سؤال که آمريکا و عربستان ادعا مي کنند ناوگروه ايران جهت ارسال سلاح براي انصارالله اعزام شده است، اظهار داشت: وقتي که من مأموريت ناوگروه را اعلام و منطقه حضور آن را معلوم کردم و کاري که اکنون در حال انجام است مشخص کردم، اينها جوابي قاطع به همه آن هايي است که اين حرف ها را مي زنند.
سياري در گفت و گو با العالم اظهار داشت: ما در منطقه حضور داريم، امنيت کشتي هايمان را برقرار مي کنيم، چون به هر صورت مسير عبور و مرور کشتي هاي ما است.
وي تأکيد کرد: ما که نمي توانيم مسير عبور و مرور کشتي هايمان را فراموش کنيم و کنار بياييم تا آسيب پذيري مان بالا نرود.
دريادار سياري گفت: ما با اقتدار در منطقه هستيم و گشتمان را انجام مي دهيم؛ در بحث برقراري امنيت، نه تنها براي جمهوري اسلامي ايران بلکه به ديگر کشورهاي جهان هم کمک کرديم.
فرمانده نيروي دريايي ارتش در پاسخ به اين سؤال که آيا نيروي دريايي ايران هشداري از آمريکا درباره نزديک شدن به سواحل يمن دريافت کرده است، اظهار داشت: خير. ما به عنوان مسوولان نيروي دريايي، از سلسله مراتبمان دستور و پيام مي گيريم، از جاي ديگر دستور نمي گيريم و کار خودمان را انجام مي دهيم.∎