شناسهٔ خبر: 47366033 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه شیره توت مفید و مقوی

در گزارش زیر فوت و فن‌های تهیه شیره توت را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست‌کردن شیره آن می‌توانیم مدت‌زمان طولانی‌تری از این خواص بهره‌مند شویم.

در مطلب زیر طرز تهیه شیره توت مفید و مقوی را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

۱- برای تهیه شیره توت سفید، توت‌های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.

۲- پس از تمیز کردن توت‌ها، آن‌ها را داخل ظرفی بریزید و روی شعله قرار دهید.

۳- بهتر است از قابلمه‌ای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر انجام شود.

۴- قدری آب روی توت‌ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبد و نسوزد.

۵- میوه توت خیلی سریع له می‌شود و آب می‌اندازد، اما شما با استفاده از یک کفگیر می‌توانید این روند را تسریع کنید.

۶- وقتی توت‌های له‌شده خوب پخته و له شدند، آن‌ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه‌ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.

۷- برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.

۸- عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

۹- وقتی شیره به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.

۱۰- شیره خنک‌شده را داخل بطری شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.

خواص توت

توت سرشار از آهن، ویتامین سی، ویتامین کا، کلسیم و فسفر است و به هضم غذا، تنظیم فشارخون و تقویت بینایی کمک می‌کند.

منبع: خراسان

 

توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست‌کردن شیره آن می‌توانیم مدت‌زمان طولانی‌تری از این خواص بهره‌مند شویم.

در مطلب زیر طرز تهیه شیره توت مفید و مقوی را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

۱- برای تهیه شیره توت سفید، توت‌های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.

۲- پس از تمیز کردن توت‌ها، آن‌ها را داخل ظرفی بریزید و روی شعله قرار دهید.

۳- بهتر است از قابلمه‌ای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر انجام شود.

۴- قدری آب روی توت‌ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبد و نسوزد.

۵- میوه توت خیلی سریع له می‌شود و آب می‌اندازد، اما شما با استفاده از یک کفگیر می‌توانید این روند را تسریع کنید.

۶- وقتی توت‌های له‌شده خوب پخته و له شدند، آن‌ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه‌ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.

۷- برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.

۸- عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

۹- وقتی شیره به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.

۱۰- شیره خنک‌شده را داخل بطری شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.

خواص توت

توت سرشار از آهن، ویتامین سی، ویتامین کا، کلسیم و فسفر است و به هضم غذا، تنظیم فشارخون و تقویت بینایی کمک می‌کند.

منبع: خراسان

 
 

نظر شما