شناسهٔ خبر: 47315672 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه پیده گوشت، غذای ترکی

در مطلب زیر طرز تهیه پیده گوشت، غذای ترکیه ای را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

صاحب‌خبر -

در مطلب زیر طرز تهیه پیده گوشت، غذای ترکیه ای را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده    ۲۵۰ گرم
پیاز    ۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط   ۱ عدد
فلفل دلمه ای    ۱ عدد
سیر    ۲-۳ حبه
آب ولرم    ۱ لیوان
کره    ۲۵ گرم
خمیر مایه    ۱ قاشق غذا خوری
شکر    ۱ قاشق غذا خوری
آرد گندم    ۳ لیوان
جعفری خرد شده    ۲ قاشق سوپ خوری
نمک    ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه    ۱ قاشق چای خوری
آویشن   ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم، شکر و نمک حل کرده به آرد اضافه کرده بعد ورز داده تا خمیر نرمی به دست آید بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته تا در حرارت اتاق بماند و رویش را با پارچه مرطوب بپوشانید.
 
در میکسر پیاز، سیر، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و جعفری را خرد کرده و به آن گوشت چرخ کرده اضافه و با مخلوط‌کن کاملا مخلوط کنید. نمک و فلفل را افزوده حالا زیر خمیر را کمی آرد بپاشید و با وردنه پهن کنید.
 
سپس با دست به شکل بیضی در آوریدضخامت خمیر نیم سانتی‌متر باشد. لبه‌های خمیر را کمی بالا آورده و روی خمیر باز شده، کمی از مایه گوشت بریزید و دو طرف خمیر را نیم سانتی‌متر بالا آورده و به هم بچسبانید.
 
بعد کف سینی فر را آرد پاشیده و پیده را روی آن بگذارید. پیده را در فری که با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. سپس از فر در آورده و کره را روی نان بمالید تا نان نرم شود.
 
منبع: پاپیون

نظر شما