به گزارش ایرنا، هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران عصر امروز (جمعه) با دیدار سپاهان اصفهان و راه آهن تهران در ورزشگاه فولادشهر اصفهان ادامه یافت.
این دو تیم درحالی به میدان آمدند که سپاهان اصفهان برای رسیدن به قهرمانی و راه آهن به منظور جلوگیری از سقوط تلاش می کردند.
سپاهان اصفهان این دیدار را با حملات گسترده ای آغاز کرد تا در دقیقه 30، لوسیانو پریرا از پاس مهدی شریفی بهره لازم را برده و دروازه راه آهن را باز کند.
در دقیقه 35 راه آهن بهترین فرصت را برای گل تساوی به دست آورد که ضربه امین منوچهری را هادی عقیلی مدافه باتجربه سپاهان از روی خط دروازه بیرون کشید و مانع از باز شدن دروازه تیم خود شد.
در نیمه دوم نیز برتری سپاهان تداوم یافت تا مهدی شریفی مهاجم جوان این تیم در دقیقه 60 دومین گل تیمش را درون دروازه تیم تحت هدایت فرهاد کاظمی جای داد.
دقایقی پس از آن دوباره نوبت به لوسیانو پریرا رسید تا دومین گل خود و سومین گل تیمش را به ثمر رسانده و هواداران حاضر در ورزشگاه فولادشهر را غرق در شادی کند.
سپاهان با این پیروزی 50 امتیازی و هم امتیاز با تراکتورسازی صدرنشین و برحسب تفاضل گل کمتر در رتبه دوم جدول رده بندی ایستاد.
راه آهن با قبول پانزدهمین شکست فصل خود با 22 امتیاز در رتبه پانزدهم باقی ماند تا امید چندانی برای ماندن در لیگ برتر نداشته باشد.
ورزشی(2)**3783**1590
لیگ برتر فوتبال؛
سپاهان امیدوارتر شد/ راه آهن درآستانه سقوط
اصفهان - ایرنا - تیم فوتبال سپاهان اصفهان با برتری 3 بر صفر مقابل راه آهن برای رسیدن به قهرمانی در فصل جاری لیگ برتر امیدوار تر شد.
صاحبخبر -