شناسهٔ خبر: 47234057 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کاری ماهی تند و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه کاری ماهی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

کاری ماهی یه غذای خوشمزه هندیه که باب میل کسایی که عاشق غذا‌های پر ادویه و مزه دارن. تندی این غذا باید به حدی باشه که دود از سرتون بلند بشه. این غذای هندی خیلی خوش عطر و خوشمزه ست و کسایی که از بوی زهم ماهی فراری هستن، بی بر و برگرد عاشق این غذا میشن.

مواد لازم

 ۵ تکه ماهی (شیر)
۲ عدد پیاز (رنده شده بزرگ)
 ۲ عدد گوجه فرنگی (رنده شده)
 ۱/۲ قاشق چای خوری دانه خردل
 ۱/۴ قاشق چای خوری تخم شنبلیله
 ۱ قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز
 ۱ قاشق چای خوری رازیانه و زیره
 به مقدار لازم سیر و زنجبیل (تازه رنده شده)
 ۱ قاشق چای خوری زردچوبه
 کمی نمک
 ۱ قاشق چای خوری فلفل
 ۲ قاشق غذا خوری تمر هندی (آب کرده)

دستور تهیه

ماهی رو با ۱/۴ قاشق چایی خوری زردچوبه و ۱ یا ۲ قاشق چای خوری فلفل و کمی نمک خوب مرینیت می‌کنیم و ۱۵ دقیقه کنار می‌زاریم.

کمی روغن رو گرم می‌کنیم و ماهی‌های مرینیت شده رو سرخ می‌کنیم. (هر طرف ۱دقیقه تقریبا) و کنار می‌زاریم.

در همون روغن دانه خردل و تخم شنبلیله و رازیانه و زیره رو کمی تفت می‌دیم و بلافاصله پیاز رنده شده رو اضافه می‌کنیم، کمی که سرخ شد سیر و زنجبیل رنده شده رو هم اضافه می‌کنیم.

پیاز‌ها که طلایی شد گوجه رنده شده رو به همراه زردچوبه و فلفل و تخم گشنیز و کمی نمک اضافه می‌کنیم حسابی تفت می‌دیم.
وقتی که تقریبا آب گوجه کشیده شد تمرهندی رقیق شده رو اضافه می‌کنیم، حدود ۱ تا ۲ لیوان آب می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم یکی دو تا جوش که زد ماهی‌های سرخ شده رو اضافه می‌کنیم و با حرارت کم می‌پزیم، حدود ۱۰ دقیقه (ولی زمان پخت به ماهی شما بستگی داره که جوون باشه یا پیر).

نمک غذا رو اندازه می‌کنیم و با کمی گشنیز تازه گارنیش می‌کنیم.

کاری ماهی هندی ما آماده است، نوش جان! از پختن و امتحان کردن غذا‌های جدید نترسید. خیلی چیز‌ها تو دنیا وجود داره که ما هنوز تجربه شون نکردیم.

 

منبع: غذاپز

نظر شما