شناسهٔ خبر: 47223512 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه جامبالایا، غذا‌ی معروف و لذیذ اسپانیا و آمریکا

در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از انواع غذا‌های معروف و لذیذ خانگی در اسپانیا و آمریکا را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

صاحب‌خبر -

در مطلب زیر طرز تهیه جامبالایا یکی از انواع غذا‌های معروف و لذیذ خانگی در اسپانیا و آمریکا را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

مواد لازم

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
میگو: ۵۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
سوسیس: ۲۰۰ گرم
بامیه: ۱ پیمانه
عصاره مرغ: ۱ پیمانه
کرفس: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
آویشن: نصف قاشق غذاخوری
سس قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
پودر چیلی: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه:

ابتدا سینه مرغ و سوسیس‌ها را در اندازه‌های متوسط خرد کنید.

در یک ماهی تابه روغن ریخته و مرغ و سوسیس‌ها را سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن سوسیس و پختن مرغ ها، آن را از ماهی تابه خارج کنید.

کرفس و سیر را خرد کرده و در ماهی تابه کمی تفت دهید.

سپس رب گوجه فرنگی، آویشن، سس قرمز تند، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه و مواد را مخلوط کنید.

مرغ، سوسیس و بامیه‌ها را به مواد ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.

۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد و آب بیندازد.

عصاره مرغ و برنج را نیز به مواد اضافه و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند.

در مرحله آخر میگو‌ها را بر روی برنج بریزید و ۵ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.

 

منبع: غذالند

 

نظر شما