شناسهٔ خبر: 47187305 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه توگی سرداغی

در گزارش زیر طرز تهیه توگی سرداغی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

توگی سرداغی غذای محلی خراسان رضوی است. گوشت چرخ کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش مزه هستند.

مواد لازم

 ۲۵۰ گرم گوشت (چرخ کرده)
 ۳۰۰ گرم ارزن خوراکی (بدون پوست)
 ۱۰۰ گرم عدس (پخته)
 ۲ قاشق سوپ خوری زعفران (حل کرده در آب)
 ۱ قاشق سوپ خوری نعناع داغ
 ۳ قاشق سوپ خوری سیر داغ
 ۳ قاشق چای خوری پیاز داغ
 ۱ قاشق چای خوری زردچوبه
 ۵۰۰ میلی لیتر آب
 ۲۵۰ میلی لیتر کشک
 نمک و فلفل (به میزان لازم)

دستور تهیه

پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل رو توی تابه‌ای می‌ریزیم، گوشت رو به اون اضافه می‌کنیم و تابه رو روی اجاق می‌ذاریم و با حرارت ملایم گوشت رو تفت میدیم.

آب رو به مواد اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا بجوشه. ارزن خوراکی رو اضافه می‌کنیم و ۲۰ دقیقهٔ دیگه می‌جوشونیم تا بپزه.

عدس پخته رو اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. قابلمه رو از روی حرارت برمی داریم و کشک رو اضافه می‌کنیم و بعد از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار میدیم و به آرومی هم می‌زنیم.

اجاق رو خاموش می‌کنیم، در قابلمه رو می‌بندیم و ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم. غذا رو توی ظرف مناسبی می‌کشیم و روی اون رو با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین کرده و میل می‌کنیم.

 

منبع:غذاپز

نظر شما