شناسهٔ خبر: 4698907 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: پرس تی‌وی | لینک خبر

جنبش انصار الله: به حملات و محاصره یمن پایان دهید

صاحب‌خبر -

سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد این جنبش خواستار پایان فوری حملات هوایی عربستان به خاک این کشور و از سر گیری مذاکرات میان احزاب مختلف این کشور زیر نظر سازمان ملل است.

به گزارش شبکه خبری المسیره وابسته به جنبش انصارالله، محمد عبد السلام روز چهارشنبه (2 اردیبهشت) همچنین خواستار رفع کامل محاصره ملت یمن شد.

سخنگوی انصار الله با اشاره به اینکه حملات هوایی و محاصره یمن همچنان ادامه دارد، افزود ما بر اساس اصل دفاع از میهن با هرگونه تحرک نظامی  و تجاوزی که قصد هدف گرفتن یمن را داشته باشد مقابله خواهیم کرد و به هیچ کشور و یا قدرتی در جهان اجازه نقض حاکمیت یمن را نمی دهیم.

وی در ادامه با اشاره به حملات ائتلاف سعودی-امریکایی افزود، عربستان سعودی جنایت های وحشتناکی علیه ملت یمن انجام داده است و ما خواستار محکومیت این حملات هستیم.

عبد السلام تاکید کرد کشوری که یک جنگ همه جانبه را ضد یمن برپا کرده است یک تهدید جدی برای یمن به شمار می آید.

وی با استقبال از هرنوع تلاش سازمان ملل در جهت ایجاد راهکارهای مسالمت آمیز برای پایان بخشیدن به بحران یمن تاکید کرد: نتایج مذاکرات و گفتگوهای ملی که احزاب و گروه های مختلف یمنی بر سر آن به توافق رسیده بودند یک مرجع برای توافق به شمار می رود و ما خواستار از سرگیری این گفتگو ها زیر نظر سازمان ملل هستیم.

سخنگوی جنبش انصار الله در بخش دیگری از سخنان خود عبد ربه منصور هادی را مسئول انتقال درگیری ها به جنوب یمن خواند و از ائتلاف هادی با القاعده پرده برداشت.

وی همچنین عربستان را به استفاده از سازمان تروریستی القاعده به عنوان سلاحی برای روشن کردن آتش درگیری های قبیله ای و فتنه های طائفه ای متهم کرد و گفت عربستان از القاعده به عنوان اسلحه ای برای تحریک منازعات طایفه ای بهره می برد.

شایان ذکر است با وجود اعلام آتش بس از طرف عربستان، هواپیماهای جنگی این کشور امروز بار دیگر مناطقی را در یمن بمباران کردند.

عربستان سعودی شب گذشته (1 اردیبهشت) در حالی از توقف حملات به یمن خبر داد. بر اساس گزارش‌ها، بیش از 2810 نفر در حملات هوایی عربستان در یمن کشته و تعداد زیادی دیگر زخمی شده‌اند.

در صنعا  پایتخت یمن نیز امروز مردم با شرکت در تظاهرات گسترده حملات عربستان به کشورشان را محکوم کردند. تظاهرات امروز در محکومیت بمباران منطقه فج عطان صنعا و دیگر جنایات عربستان سعودی برگزار شد.

م ه/م ب