علی فتوحی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به کاهش میزان اهدای خون در ایام کرونا اظهار داشت: از سال گذشته با ورود ویروس منحوس کووید 19 به کشور و استان حضور مردم برای اهدای خون به علت مسائل بهداشتی کمرنگ شده است با اینحال هنوز مشکلی در زمینه ذخیره خونی استان وجود ندارد.
وی افزود: خوشبختانه امسال از اول ماه رمضان با همکاری و تعاملی که با پلیس راهور و نیروی انتظامی انجام شد، ترتیبی اتخاذ شد که همشهریان اهدا کننده خون در ساعات منع تردد جریمه نشوند یا اگر شدند بخشیده شوند.
سرپرست اداره کل انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه در نیمه اول ماه رمضان حدود 5 هزار نفر برای اهدای خون مراجعه کردند، گفت: از این تعداد 4 هزار نفر موفق به اهدا خون شدند و به یاری نیازمندان خون شتافتند. مرکز جامع انتقال خون میدان خواجوی اصفهان از ساعت 8 صبح تا ساعت 22 میزبان اهدا کنندگان خون و فراوردههای آن است و همچنین در شبهای قدر تا ساعت یک بامداد پذیرای اهدا کنندگان پلاسما و خون است.
وی تصریح کرد: تزریق پلاسمای کووید 19 به بیمار کرونایی یکی از روشهای درمانی کرونا است که تاثیر پلاسمای بهبود یافتگان کووید روی بیماران مشخص شده البته باید در شرایط و زمان خودش انجام شود.
فتوحی با اشاره به دریافت پلاسما در مرکز جامع انتقال خون میدان خواجو، اظهار داشت: بهبودیافتگان کرونا با توجه به رعایت شرایطی میتوانند برای اهدای پلاسمای خود و کمک به بیماران کرونایی به این مرکز مراجعه کنند و پروسه اهدای پلاسما حدود 50 دقیقه طول میکشد.
وی خاطرنشان کرد: ذخیره خون در ابتدای ماه رمضان سال گذشته نسبت به امسال بیشتر بود اما خوشبختانه به مشکلی بر نخوردیم با اینکه در دو هفته اول مراجع داشتیم ولی امیدواریم در شبهای قدر اهدا کنندگان بسیاری حضور پیدا کنند و در نذر خون شرکت کنند و از برکات این ماه مبارک استفاده کنند و این اقدامات مورد قبول خدا قرار گیرد.
سرپرست اداره کل انتقال خون استان اصفهان افزود: در تمام طول سال به خون و فراوردههای آن نیاز داریم چرا که بعضی از فراوردههای خونی بین 3 تا 5 روز میتوانند نگه داری شوند در نتیجه هر روز نیاز به خون برای بیماران نیازمند به خون وجود دارد.
انتهای پیام/166/س
∎
نظر شما