به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری رویترز، یک مسئول عالی رتبه در سازمان صلیب سرخ جهانی اعلام کرد: اوضاع انسانی در مناطق مختلف یمن فاجعه بار و ناگوار است.
وی افزود: سازمان صلیب سرخ جهانی خواستار ارائه کمک های بشر دوستانه بیشتر به این ملت است و غذا و دارو باید برای نزدیک به 20 هزار خانوار یمنی تهیه شود.
وی گفت: سازمان صلیب سرخ جهانی از خاتمه یافتن نزاع و جنگ برضد یمن استقبال می کند،و از این که حملات هوایی برضد ملت در این کشور خاتمه یافته بسیار خرسند است اما باید اذعان کنیم که اوضاع بشردوستانه در یمن فاجعه بار است.
کمیته بین المللی صلیب سرخ جهانی امروز چهارشنبه با استقبال از پایان یافتن حملات هوایی ائتلاف ضد یمنی به سرکردگی عربستان سعود، اوضاع انسانی در یمن را فاجعه بار خواندند و از این رو رسیدن به یک راه حل سیاسی برای یمن را مساله ای دور از دسترس توصیف کرد.
رابرت ماردینی مدیر بخش منطقه ای کمیته صلیب سرخ جهانی در این باره به رویترز گفت: من سه روز قبل در یمن بودم و برای مدت سه روز هم در این کشور حضور داشتم اوضاع زندگی مردم بسیار ناگوار است و زیان های وارده به تاسیسات زیربنایی یمن بسیار شدید است و منازل مردم منهدم شده است.
وی افزود: حملات هوایی به اندازهای شدید بوده است که اوضاع بر روی زمین فاجعه بار است و بخصوص این اوضاع ناگوار در صنعا، عدن، تعز و مارب مایه نگرانی و تاسف بار است.
ماردینی گفت، اگر کمک های بشر دوستانه سریعا به یمن ارسال شود میتواند پوستهای ناچیز از حجم مشکلات فرا روی ملت یمن را بردارد و کار بسیاری برای کمک به ملت یمن هنوز باقی خواهد ماند.
سازمان صلیب سرخ جهانی از تمام طرف های درگیر در یمن خواست برای ارسال کمک های بشر دوستانه به این کشور و مردم سریعا حملات و درگیریهای نظامی را متوقف سازند.
سازمان صلیب سرخ جهانی در مرحله نخست اعلام کرده است اکنون میبایست آب شرب، غذا و دارو به حداقل 20 هزار خانوار زیان دیده از جنگ در یمن ارسال کند و برای پوشش تمام زیان دیدگان از این جنگ لازم است کمکهای مالی بیشتر در قالب کمکهای بشر دوستانه به این امر اختصاص یابد، تا لااقل بتوان برای سه ماه آینده کمک هایی را فراهم کرد.
انتهای پیام /ر