شناسهٔ خبر: 4687563 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

افزایش غلظت آلاینده‌ها در هوای اراک

آلاینده‌های موجود در هوای اراک در روز زمین پاک از حد مجاز فراتر رفت.

صاحب‌خبر -

آلاینده‌های موجود در هوای اراک در روز زمین پاک از حد مجاز فراتر رفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه مرکزی - براساس گزارش مرکز پایش کیفیت هوای اراک امروز میزان آلاینده‌های موجود در هوای شهر اراک از حد استاندارد فراتر رفت، به نحوی که میزان ذرات معلق کمتر از 10 میکرون به 204 میگروگرم بر مترمکعب رسید.

با توجه به اینکه میزان استاندارد این ذرات در هوا 150 میکروگرم بر مترمکعب است اما، امروز وجود بیش از حد این ذرات کیفیت هوای اراک را تحت تاثیر قرار داده است.

علاوه بر وجود بیش از حد ذرات 10 میکرون در هوای اراک، میزان غلظت ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون که حد مجاز آنها 35 میکروگرم بر متر معکب است به 50 واحد رسیده است.

در این شرایط توصیه می‌شود که کودکان، سالمندان و زنان باردار در صورت ضرورت از خانه خارج شوند، درغیر این صورت، وضعیت فعلی هوای اراک برای این افراد آسیب‌زا خواهد بود.

انتهای پیام

∎​