به گزارش اقتصادنیوز ، برای پیش بینی بورس امروز –یکشنبه 5 اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز گذشته نگاه میکنیم. در روز شنبه شاخص کل بورس 7 هزار و 711 واحد افت کرد و به رقم یک میلیون و 199 هزار واحد رسید. شاخص کل هموزن نیز هزار و 16 واحد پائین آمد و در رقم 429 هزار و 61 واحد ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس 47 واحد افت و به رقم 17 هزار و 681 واحد رسید.
در پایان معاملات روز شنبه، 14 نماد رشد قیمت و 264 نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، 3 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 58 درصد بازار افت قیمت داشتند.
بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس بانک کارآفرین (وکار)، نورد آلومینیوم (فنوال) و فروشگاههای زنجیرهای افق کورش (افق) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکتهای تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، سرمایهگذاری مس سرچشمه (سرچشمه) و صنعتی دوده فام (شصدف) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت
در بورس نمادهای زپارس (کشت و صنعت پارس)، فاسمین (کالسیمین) و ونوین (بانک اقتصاد نوین) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت پگاه گلپایگان (غگلپا)، پتروشیمی تندگویان (شگویا) و گروه توسعه مالی مهر آیندگان (ومهان) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار
عرضه و تقاضای بورس در انتهای معاملات روز شنبه، علامتی کارآمد برای پیش بینی عرضه و تقاضای بازار سهام در روز یکشنبه است. در پایان معاملات روز شنبه بازار با مازاد عرضه 4 هزار و 505 میلیارد تومانی بسته شد.
افزایش ارزش صفهای بازار
در پایان معاملات شنبه 388 نماد صف فروش و تنها 5 نماد صف خرید داشتند. ارزش صفهای خرید نسبت به پایان روز چهارشنبه 8 درصد افزایش یافت و در رقم 52 میلیارد تومان ایستاد. ارزش صفهای فروش نیز 8 درصد افزایش یافت و 4 هزار و 557 میلیارد تومان شد.
بیشترین تقاضاها
در روز شنبه شرکت پگاه گیلان (با نماد معاملاتی غگیلا) با صف خرید 30 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از غگیلا، شصدف (صنعتی دوده فام) و وکار (بانک کارآفرین) بیشترین صف خرید را داشتند.
بیشترین عرضهها
روز گذشته بیشترین صف فروش نیز به کویر (فولاد کویر) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش 180 میلیارد تومانی داشت. پس از کویر، بنو (بیمه تجارت نو) و غصینو (صنعتی مینو) بیشترین صف فروش را داشتند.
پیش بینی بورس امروز
روز گذشته شاخص بورس برای دومین روز متوالی کاهش یافت و به کانال 1.1 میلیونی قدم گذاشت. ارزش مازاد عرضه در پایان معاملات دیروز 4 هزار و 505 میلیارد تومان بود که نسبت به روز چهارشنبه رشد 8 درصدی داشته است. همچنین این رقم بالاترین رقم مازاد عرضه در 4 روز کاری گذشته است.
دیروز خالص تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی بازار ارزشی معادل 367 میلیارد تومان و روند خروج پول حقیقی برای هفتمین روز متوالی ادامه یافت. با این حال نمادهایی که ورود پول حقیقی داشتند بیش از نمادهایی بودند که خروج پول حقیقی داشتند. 62 درصد سهمهای بازار ورود پول حقیقی و 38 درصد نمادها خروج پول حقیقی را ثبت کردند.
ارزش معاملات دیگر نماگر مهم بورس است که نشان دهنده نقدشوندگی بازار و رونق یا رکود معاملات است. دیروز ارزش معاملات کل بازار 62 درصد کاهش یافت و ارزش معاملات خرد نیز کاهش 14 درصدی داشت. ارزش معاملات خرد بازار معادل هزار و 766 میلیارد تومان بود که کمترین رقم در 4 روز معاملاتی گذشته است. بنابراین بازار دیروز با افزایش رکود معاملات، رشد صف نشینی سهامداران و سقوط شاخص به کانال 1.1 میلیونی همراه بود. در نتیجه با توجه به فاصله 30 هزار واحدی شاخص کل تا سطح حمایت بعدی میتوانیم در انتظار ریزش بیشتر شاخص در معاملات امروز باشیم.
-
سه علامت کلیدی بورس در اول اردیبهشت
-
سقوط پالایشیها، پتروشیمیها و خودروییها در بورس امروز +اینفو
-
بیشترین سقوط بورس در 2 هفته گذشته + نمودار
-
دو دمای متفاوت در بورس پایتخت +اینفو