شناسهٔ خبر: 46783420 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

روحانی: خودشان را سوپر انقلابی می دانند و کارشان فحش علیه دولت است/ ما همان شناگر ماهری هستیم که در مسابقه بردیم

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه ارتش و سپاه در هر مقطعی نیاز بوده در صحنه بودند، گفت: به خاطر تلاش‌ها و فداکاری‌هایی که نیروهای مسلح در ۴۲ سال نسبت به ملت و کشور خود انجام دادند، به این نیروها افتخار می‌کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز، حجت الاسلام و السملمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به به روز ارتش گفت: روز ۲۹ فروردین در سال ۵۸ با فرمان حضرت امام (ره) روز ارتش نام گذاری شده است. آن روز، روزی بود که در سراسر ایران مردم تظاهرات با شکوهی انجام دادند و شعار مردم در این تظاهرات این بود که ملت فدای ارتش و ارتشی‌ها که شرکت کرده بودند در آن تظاهرات  ۲۹ فروردین ۱۳۵۸ آنها هم می گفتند ارتش فدای ملت و توطئه بزرگی که گروهک‌ها برای انحلال ارتش طراحی کرده بودند برای همیشه نابود شد. در واقعه ۲۹ فروردین روزی است که ارتش با ویژگی‌های جدید توسط امام احیا شد.  

وی ادامه داد: چند روز بعد در دوم اردیبهشت همان سال ۱۳۵۸ امام (ره) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تاسیس کردند. هردوی این فرمان‌ها مهم بودند. اگر اقدام امام (ره) برای احیای ارتش در پایان فروردین ۵۸ و تاسیس سپاه  در اردیبهشت ۵۸ نبود در آن شرایط اگر جنگی بر ما تحمیل می‌شد چه فاجعه بزرگی در تاریخ کشور ما بوجود می‌آمد.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایرنا و تسنیم بخوانید؛

* همه کارهای امام حکیمانه بر مبنای حکمت و خرد و مصلحت بود،  یکی از نمونه‌های تدابیر ایشان این بود که ظرف چند روز در سال ۵۸ دو فرمان مهم صادر کردند که برای امنیت ملی بسیار مهم است.  نه تنها برای آن زمان حتی امروز هم بعد از حضور مردم، که حضور مردم در امنیت ملی اول است، نیروهای مسلح که ارتش و سپاه هستند و هر دو نقش بسیار مهمی در امنیت ملی ما دارند.

* هم به ارتش جمهوری اسلامی و هم به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در طول این مدت خدمت کردند و حماسه آفریدند و آنهایی که شهید شدند، سرداران و امیران بزرگ، پرسنل فداکار، در تمام مقاطع هرکجا نیاز بوده است سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی در صحنه بودند و تلاش کردند و ما به این دو نیروی مسلح در کنار نیروی انتظامی به خاطر این همه ایثارها و تلاش‌ها و فداکاری‌هایی که در طول این ۴۲ سال نسبت به ملت و کشور خود انجام داده اند، افتخار می‌کنیم.

*{ با اشاره به سه تصمیم  روز گذشته ستاد اقتصادی}: تصمیم اول ما روز گذشته نسبت به بخش کشاورزی بود. کشاورزی در بحث امنیت غذایی برای ما بسیار مهم است. این بخش در بحث رشد اقتصادی کشور و اشتغال هم در جای خود  اهمیت دارد، اما امنیت غذایی از مسائل بسیار مهم برای یک کشور است.

* ما در روزهای پایانی دولت قرار داریم و ۱۰۵ روز دیگر دولت پایان می‌پذیرد و باید برای این ۱۰۵ روز و چه دولت‌های بعدی برنامه‌ریزی داشته باشیم.

* ما از امروز به بعد باید دوران را دوران پساکرونا ببینیم. قبل از آن یعنی در  سال ۹۸ و در دی و بهمن سایر کشورها و بعد هم ما گرفتار کرونا شدیم، به شکل دیگری برنامه‌ریزی می‌شد اما امروز باید جهان پس از کرونا را ببینیم.  

* سلامت مردم جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است، همه ما فکر می‌کردیم به خاطر پیشرفت علم، دانش و علم پزشکی و بخش بهداشت و اقدامات فراوانی که در این زمینه انجام گرفته، دوران بیماری‌های مسری، عفونی و اپیدمی تمام شده است و این بیماری برای قرن‌های گذشته بود و بشر به رشد و کمالی رسیده و در بهداشت و درمان قدم‌هایی را برداشته که دیگر مبتلا نمی‌شود.

* ما فکر می‌کردیم برخی از بیماری‌های مسری عفونی به تاریخ پیوسته و تکرار نمی‌شود. این موضوع را نه فقط ما که متخصص علم پزشکی و علم بهداشتی نیستیم حتی آنهایی هم که متخصص بودند اینچنین می‌اندیشیدند.  امروز ما باید جهان پس از کرونا را ببینیم یعنی بهداشت و سلامت برای ما به عنوان مساله اول باشد و این را مدنظر قرار دهیم که هر زمان ممکن است با یک اپیدمی و پاندمی مواجه شویم.

* همین پاندمی ویروس که اکنون تقریبا حدود یک سال و نیم بشر گرفتار آن است و کشور ما هم یک و سال و چند ماه گرفتار این ویروس هستیم، ما نمی‌دانیم پایان این ویروس کجاست و برای ما روشن نیست که چه زمانی تمام می‌شود. اینکه آیا این ویروس جهش‌ها یا شرایط دیگری پیدا می‌کند یا این مساله با واکسن به طور کامل حل نمی‌شود یا نه، هیچکدام روشن، مبرهن، قطعی، صددرصد وجود ندارد.

* ما هنوز با این ویروس تقابل می‌کنیم او به ما می‌زند و ما به او می‌زنیم، زمانی ما بر آن قالب می‌شویم و زمان دیگر ویروس بر ما قالب می‌شود و در سطح دنیا اینچنین است. 

* شما می‌بینید در دنیا موج اول آمد و بشر بر موج اول پیروز شد بعد از آن دومرتبه در مقطعی موج دوم درست شد و بشر توانست از موج دوم عبور کند و به موج سوم رفت.

* الان بشر با موج چهارم این ویروس مواجه شده است و ما و کشورهای دیگر هم گرفتار شدیم و هر جا هم یک ویروس جدیدی ظهور و بروز پیدا می‌کند، که البته همان ویروس کرونا است منتها با جهش‌هایی که پیدا کرده، این متاسیون برای ما بسیار نگران کننده است که امروز پیش روی ما است. بنابر این پس مساله سلامت برای ما بسیار مهم است.

* یکی از مسائل اساسی که در دولت یازدهم به سرانجام رسید طرح تحول سلامت بود. اگر طرح تحول سلامت دولت یازدهم و دوازدهم نبود،‌ اکنون حریف بیماری کرونا نمی‌شدیم.

* پیش از این دولت حدود ۹۰ هزار تخت بیمارستانی داشتیم که اکنون ۱۳۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور موجود است. به عبارتی ۴۶ هزار تخت اضافه شده است و تا پایان این دولت تلاش ما این است که ۱۰ تا ۱۳ هزار تخت دیگر را اضافه کنیم که در برخی از بیمارستان‌ها این رویه پیشرفت حدود ۹۵ درصد و ۹۸ درصد است.

* علاوه بر موضوع سلامت در پسا کرونا، موضوع دیگر دیجیتالی شدن اقتصاد است، اقتصاد،‌ اشتغال و کسب و کار به شکل قبلی دیگر مدنظر نیست. زیرا دنیای الکترونیکی در پیش روی ما است که در این دنیای الکترونیکی تحولات بزرگی را شاهد هستیم. 

* زمانی بود که موضوع فضای مجازی فرهنگی بود و حتی موضوع‌های سیاسی و نقل و انتقال خبر در آن مطرح بود. اما امروز در فضای مجازی زندگی مردم، کسب و کار، غذای مردم، خرید مردم حتی در روستاها مطرح است و تحول بزرگی ایجاد شده است. حتی آموزش در سیستم آموزش و پرورش و آموزش عالی نیز در فضای مجازی انجام می‌شود.

*{ با اشاره به افزایش پهنای باند در دولت یازدهم}: این افزایش پهنای بند دو برابر نشده بلکه ۳۲ برابر شده است و این تحول بسیار بزرگی در این باره بود و امروز بسیاری از مشاغل در همین فضا فعالیت می‌کنند. به عبارتی دولت الکترونیک، اقتصاد دیجیتال، فعالیت‌های الکترونیکی، جز مسائل پساکرونا است که این موضوع را پیش ازاین آغاز کردیم و امروز آثار آن را می‌بینیم.

* یکی از مسائل مهم پسا کرونا موضوع مواد غذایی است، البته مسائل زیاد دیگری هم هست اما موضوع این است که در بحث موادغذایی از ابتدای دولت یازدهم با مسئولان کشاورزی گفت و گو شد که در چه قسمت‌هایی می‌توانیم به خودکفایی برسیم. البته در بعضی از بخش‌های فاصله زمانی وجود دارد و باید ببینیم در چه بخش‌هایی می توانیم به این خودکفایی برسیم.

* به عنوان نمونه گندم از جمله مسائلی است که می‌توان در آن به خودکفایی رسید به عبارتی لااقل نان مردم را به صورت خودکفا بدست آوریم. هرچند که ۲ تا ۳ میلیون گندم دیگر صنعتی نیز نیاز داریم که وارد می‌شود و اگر در این بخش هم خودکفا شویم خوب است. البته در یک مقطعی خودکفایی عام در کشور در رخ داد و حتی صادرات آن هم انجام شد.

*‌ دراین جلسات گفته شد که در گندم، جو، نهاده‌های دامی،  ذرت،‌ آبزیان،‌ برنج مشکلاتی وجود دارد و همه اینها سبب شد که حرکت بسیار خوبی در کشور انجام شود و اگر با آمار ۷ تا ۸ سال پیش مقایسه شود، می بینید که چه تحول های خوبی صورت گرفته است.

 * بیش از ۳۰ میلیون تن به محصولات کشاورزی اضافه شده که حرکت بسیار خوبی در این چند سال بوده و بیش از ۳۰ درصد در این ۷ سال افزایش یافته است که البته بعضی‌ها به همه کارهای زیر بنایی دولت در بخش های مختلف  و کشاورزی توجه ندارند. در حالی که کشاورزی در این بخش مدرنیزه شد که می‌توان با مشاهده آمار پیش از دولت و بعد از دولت یازدهم آن را مقایسه کرد.

* ‌بخش‌هایی در کشاورزی نیازبه صادرات و تغییر دارد و در بخش کشاورزی به آمار خوبی دست یافتیم.

*{ درباره موضوع برجام}:  البته بعضی‌ها فیلم هم درست کردند که مال سالهای گذشته است روی دستشان باد کرده و پخش می‌کنند اینها با همان تفکرات قدیم هستند عیبی ندارد برای اینکه ماهیت خودشان را افشا می‌کنند.

* امروز همه می‌دانند راه حل برای معضل برنامه هسته‌ای ایران، اجرای توافق هسته‌ای است و برای همه روشن است برای پنج بعلاوه یک، اروپا، منطقه و برای همه روشن است. باید این توافق به خوبی اجرا شود. 

* ما اجرای عین سند برجام را می‌خواهیم، یک کلمه زیاد نه یک کلمه کم. ما دنبال زیاده خواهی نیستیم که بخواهیم زیاده خواهی کنیم البته طلب‌هایی داریم و بعداً مطرح می‌کنیم ما در این ۴ سال صدها میلیارد دلار به ما خسارت وارد شده آن سر جای خود هست.الان این برجام باید پیاده شود نه کم و نه زیاد برجام پلاس نمی خواهیم ما عین برجام را می‌خواهیم.

*{ با تشریح سه مرحله در این زمینه }: این کار ۳ پله دارد، مرحله اول مربوط به رفع تحریم است که به عهده آمریکاست. دیگران هم باید کمک کنند و وظیفه شان هستند اما اصل آمریکاست. مشکل را آنها ایجاد کردند و باید کلیه تحریم‌ها را بردارند.

* شرایط برجام در سال ۲۰۱۵ چه بود. همان شرایط اقتصادی که پیش‌بینی شده بود و در برجام تعهد کرده بودند باید به آن برگردند هرگونه تحریمی که بهانه‌های دیگر با تگ‌ها و برچسب‌های جدید آنها را هم باید کنار بگذارند و ما به یک اقتصاد سالم متعادل قابل قبول برگردیم آنها هم برگردند و ببینند یک فعالیت هسته‌ای ما انجام می‌دهیم در چهارچوب برجام.

* آنها علی الظاهر در این مرحله جدی هستند و می‌گویند ما تحریم‌ها را برمی‌داریم اما این تحریم‌هایی که می گویند برمی‌داریم، برای عناوین کافی نیست و اینکه بگویند در بخش نفت و تحریم و پتروشیمی تمام تحریم‌هایی که شماره دارد و معلوم است باید روی کاغذ بیاورند و این‌ها برداشته شود. همه دنیا هم بدانند و گر نه باز هم در کلیات گرفتار می‌شویم.  باید دقیق و با آدرس بگویند تحریم‌ها چگونه برداشته می‌شود. بنابراین در بخش تحریم بار به طور کامل بر دوش آمریکاست و آنها باید انجام دهند.

* در یک قدم‌هایی اینها را جدی دیدیم و در قدم‌هایی دو پهلو حرف زدند. گام‌هایی که تا امروز برداشتیم، گام‌های صحیح، درست و در چارچوب سیاست‌هایی بوده که مقام معظم رهبری مشخص کرده است. این کار کاملا درست انجام گرفته و ما درست پیش می‌رویم.

* گام‌های دیگری هم مانده که باید انجام دهیم. در این بخش دو کار هم به عهده ماست؛ یکی اینکه بعد از اینکه تحریم برداشته شد ما می‌خواهیم راستی‌آزمایی کنیم و بگوییم تحریم برداشته شد یعنی بله را ما باید بگوییم و ما از بانک مرکزی، نفت و بقیه وزارتخانه‌ها می‌پرسیم که آیا برداشته شد و همه می‌گویند بله.

*ما دیروز درباره راستی آزمایی مفصل بحث کردیم که چگونه می‌خواهیم راستی‌آزمایی کنیم و چقدر زمان می‌برد، راستی‌آزمایی هم خیلی پیچیده نیست.

* گام سوم اقدام است، باید برنامه هسته‌ای ما کاملاً منطبق با برجام باشد و عینا این کار را خواهیم کرد و یک میلی متر هم زیاده نمی‌خواهیم. همه عین برجام خواهد بود. انبار داریم و تولیدات خود را در انبار می گذاریم اگر لازم باشد شیر گاز را می بندیم و کاری ندارد. این کار بسیار ساده ای است که در زمان کوتاه قابل انجام است و در برجام کاملا مشخص است و عین برجام را اجرا و پیاده خواهیم کرد.  

* این بحث هم سر جای خود محفوظ است، بنابراین گام اول را آمریکایی‌ها برای رفع تحریم باید بردارند گام دوم راستی آزمایی است و در زمان کوتاه می‌توانیم راستی آزمایی را اعلام کنیم و گام سوم بازگشت در زمینه هسته‌ای به کل توافق هسته ای و برجام است که ما آن را دقیقاً اجرا می‌کنیم.

*در قدم‌های بعدی هم در همه اعضای ۱+۵ باید صداقت، جدیت و حل سریع مسئله را کاملاً حس کنیم و تا زمانی که آن را حس کنیم توافق را ادامه می‌دهیم. البته نه در زمان طولانی بلکه باید در زمان کوتاهی این را تمام کنیم و به نتیجه برسیم.

* مادر برنامه هسته‌ای، واکسن، مقابله با کرونا، معیشت مردم و تولید هیچ نظری به انتخابات نداریم که انتخابات چگونه است نتیجه انتخابات چگونه. اینها وظیفه ماست حتی اگر انتخابات در  ۱۴۰۱ بود ما همه اینها را با همین قدرت انجام می‌دادیم.  

* البته مردم ما اگر خوشحال شوند و احساس بکنند شرایط زندگی‌شان بهتر شده و مردم و دولت موفقیت بهتری به دست آوردند با نشاط بیشتری در انتخابات شرکت می‌کنند. ما انتخابات پرشور می‌خواهیم. اینها برای انتخابات پرشور البته موثر است و وظیفه ما است و طبق این وظیفه ما یک ثانیه هم وقت تلف نمی‌کنیم حرف این و آن را هم گوش نمی‌کنیم از این چیزها آنقدر بگویید تا خسته شوید هیچ تاثیری به حال ما ندارد.

 * ما در چهارچوبی مقام معظم رهبری تعیین کرده، حرکت می‌کنیم. یک ثانیه وقت تلف نمی‌کنیم البته عجله می‌کنیم کار را پیش می‌بریم هر زمانی به نتیجه برسد اهلا و سهلا. یک ساعت زودتر به نتیجه برسد به نفع مردم و خواست مردم است و ما هم این خواست ملت را در چارچوب هدایت مقام معظم رهبری پیش می بریم.

*{ به روند تهیه واکسن کرونا اشاره کرد}: بحث واکسن تقریبا از پاییز سال ۹۹ مطرح بود. اول بنا بود واکسن‌هایی را خریداری کنیم که آن واکسن‌ها برای وزارت بهداشت مورد اطمینان نبود چرا که سازمان بهداشت جهانی تایید نمی‌کرد. و آن واکسن‌ها دوره قانونی خود را طی نکرده بودند.

* واکسن انسانی چیزی نیست که بشود در چند ماه به نتیجه رساند زمان‌بر است که حداقل زمان آن ۲ سال است که گاهی هم حتی بیشتر است.  وقتی این زمان را در ۶ ماه تا یکسال میبریم یعنی مراحلی را حذف می کنیم.  وزارت بهداشت احساس خطر می‌کرد و می گفت سازمان بهداشت جهانی تایید کند تا ما بخریم.  

* افرادی بودند که به ما واکسن‌هایی را پیشنهاد می کردند که سازمان بهداشت جهانی آنها را تایید نمی کرد، وزارت بهداشت و درمان هم در تردید بود. کسی در بیماری جان خود را از دست می‌دهد این یک موضوع است اما زمانی است که ما به او واکسن تزریق کردیم و واکسن مطمئن نیست و بیمار از بین می‌رود که این دو باهم خیلی متفاوت است.  

* وزارت بهداشت و درمان تصمیم گرفت و در ستاد مطرح کرد که من در واکسن دنبال یک سبد هستم و می‌خواهم بخشی را از غرب و بخشی از شرق خریداری کنم. سفارشاتی هم داده بود که البته شرایط دیگری پیش آمد یعنی در نقطه ای قرار گرفتیم که بنا شد از برخی کشورها اصلا واکسن نخریم و وارد نکنیم. بعد از آن سراغ کشورهایی رفتیم که هنوز هم بهداشت جهانی واکسن‌های آنها را تایید نکرده بود. البته هنوز هم برخی واکسن‌هایی که ما می خریم و دنبال آن هستیم سازمان جهانی آن را تایید نکرده است. اما به جایی رسیدیم که جای اضطرار است.  

 *از طرف دیگر کشورهای دیگر هم از همین واکسن هایی که کیفیت آن پایین بود استفاده کردند. این هم برای عده ای از مردم سوال بود که اگر این واکسن‌ها بد است چرا کشورهای دیگر استفاده می‌کنند. واکسن‌هایی بود که در مرحله سوم به برخی کشورها فروختند یعنی آزمایش را در آن کشور ثالث انجام دادند و کشورهای متعددی است که اگر لازم باشد توضیح می‌دهم.

* گفتند ما هم نظارت می‌کنیم در اینجا فاز سوم را در این کشور با واکسیناسیون عمومی شروع کنیم. ما این موضوع را هم در ستاد ملی کرونا بحث کردیم ولی مورد قبول واقع نشد که توسط مردم خود ما آزمایش شوند و عنوان کردند این آزمایش‌ها باید گذرانده شود و بعد بیاید.

* بهترین جایی که در همان پاییز سال قبل به این موضوع رسیدیم،  سفارش بدهیم و بخریم کواکس بود، در آنجایی سازمان بهداشت جهانی بود که تقریباً بسیاری از کشورهای دنیا آمده بودند و می‌خواستند واکسن بخرند و زیر نظر سازمان بهداشت جهانی بود و ما هم به همانجا رفتیم و  ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن را از کواکس خریداری کردیم.

* زمانی که رفتیم پول واکسن‌ها را پرداخت کنیم، نتوانستیم، امروز، فردا، این کشور و آن کشور، این حساب، آن حساب نتوانستم این کار را انجام دهیم  و پول را پرداخت کنیم. مردم ما جنایت آمریکا را به خوبی لمس کنند و کسانی متاسفانه در این چهار سالی که ما در جنگ کامل اقتصادی تحمیلی علیه ملت ایران بودیم، هیچ وقت نیامدند علیه آمریکا سخنی بگویند.

* هیچ‌وقت نگفتند آمریکا این کار را انجام داده، گفتند تحریم که مهم نیست، اصل مدیریت است که باید قوی باشد. می‌گفتند قوی باشید، نترسید، دست خالی قوی باشیم، خب قوی هستیم، چه کاری انجام دهیم. ما همان دولتی هستیم که دولت یازدهم را اداره کردیم، ما همانی هستیم که کشور را از رشد اقتصادی منفی به رشد اقتصادی مثبت و به بالاترین رشد اقتصادی در همه جهان رساندیم.

*{ با اشاره به روند خرید واکسن از کشورهای شرقی}:‌ ذهنیتی در برخی وجود دارد تا کاری با شرق می‌کنیم شروع می‌کنند آقا چرا با شرق؟ چرا با فلان کشور؟چرا با غرب نبستی؟ قراداد هم که می‌بندی همین فضا درست می‌شود! شما الان با غرب قرارداد ببندی هیچکس حرفی نمی‌زند؟ ذهنیتی در بخشی از مردم ما وجود دراد که کیفیت جنس شرقی به کیفیت جنس غربی نیست.

* ما همان شناگر ماهری هستیم که در مسابقه بردیم. اما الان دست و پای ما را بستند و الان شعار می‌دهند اما یک کلمه علیه آمریکا حرف نمی‌زنند به ظاهرات خودشان را انقلابی و سوپرانقلابی می‌دانند و کارشان فقط فحش و دروغ علیه دولت شده است. در واکنس کسانی که می‌گویند چرا تاخیر شد اگر تحریم نبود سهمیه ما اسفند وارد شده بود و الان میلیون ها نفر واکسینه شده بودند، خب نشد. تحریم بودیم و برای انتقال پول صدها کار انجام دادیم و فراز و نشیب‌های زیادی را طی کردیم تا پول را تامین و پرداخت کنیم.

* با همه مشکلات برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده و واکسنی که وارد شده تقریباً کادر درمان را پوشش داده است. در مرحله بعد به سراغ کسانی می‌رویم که سن‌شان بالاست و یا آنهایی که بیماری زمینه‌ای دارند. این افراد حدود ۶ الی ۷ میلیون نفر می‌شوند، این دوره که تمام شود یک امنیت خوبی در کشور ایجاد خواهد شد، زیرا در کشور ما ۷۰ درصد از فوتی‌ها از سن ۶۰ به بالا هستند و تعداد افرادی که زیر ۶۰ سال فوت می‌کنند کم است.

* ما بر اساس سند ملی واکسن، که پیش از این تهیه شده، پیش خواهیم رفت. شرایط ما در ماه اردیبهشت و خرداد بهتر خواهد بود و ان‌شاءالله  واکسن بیشتری وارد کشور می‌شود. در حوزه تولید واکسن داخلی نیز تمام توان خود را به کار گرفته‌ایم تا واکسن‌های داخلی هرچه سریعتر بتوانند به ثمر برسند و امیدواریم در تابستان شاهد نهایی شدن واکسن داخلی خودمان باشیم و واکسن داخلی ما وارد بازار شود. البته کارهای مشترکی نیز با روسیه و کوبا هم وجود دارد که داریم آنها را پیش می‌بریم.

*{ با اشاره به تخلف های صورت گرفته در حوزه تزریق واکسن توسط برخی از مسئولان}: اگر کسی در استفاده از این واکسن برخلاف مقرراتی که در ستاد ملی کرونا تصویب شده، خلاف کند، باید اشد مجازات شود. متاسفانه دو سه مورد به ما گزارش شد و دیدیم که این گزارش ها درست است و چند نفر در شهرداری فلان شهر و چند نفر از شورای شهر جای دیگر تخلف کرده و از واکسن استفاده کردند که با این افراد باید با اشد برخورد رفتار کرد. پرونده این افراد باید تکمیل و به قوه قضاییه ارجاع داده شود.

*واکسن باید بر اساس طرح تعیین شده در ستاد ملی کرونا تزریق شود البته این واکسن برای کل ملت ایران به صورت رایگان خواهد بود و ما روز گذشته در ستاد اقتصادی دولت تصمیم گرفتیم بانک مرکزی علیرغم همه فشارها ۱۰۰ میلیون دلار ویژه خرید واکسن کنار بگذارد.

برچسب‌ها:

نظر شما