شناسهٔ خبر: 4671888 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

الوقت: تجاوز سعودی‌ها به یمن تا فردا متوقف خواهد شد

خبرگزاری تسنیم: یک پایگاه خبری تحلیلی از توقف تجاوز سعودی‌ها به یمن تا فردا خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، منابع دیپلماتیک آگاه در گفتگو با پایگاه تحلیلی خبری الوقت اعلام کردند، در پی افزایش فشارهای مردمی و دیپلماتیک علیه مقامات سعودی و بی‌نتیجه ماندن حملات هوایی علیه مردم بی‌پناه یمن، این حملات حداکثر تا فردا چهارشنبه متوقف خواهد شد.

این منبع که نخواست نامش فاش شود، در ادامه افزود: در حال حاضر گفتگوهایی به‌صورت فشرده درجریان  است و سعی می‌شود با اعمال فشار علیه ریاض، این جنگ تا فردا متوقف شود.

موج حملات هوایی ریاض علیه مردم یمن از چهار هفته پیش آغاز شده و تاکنون هزاران کشته و زخمی به جای گذاشته است.

پیش از این نیز معاون وزیر امور خارجه ایران در خبری از توقف حملات در یمن طی ساعت‌های آینده خبر داده بود.

امیرعبداللهیان گفت: تحولات یمن یکی از موضوعاتی است که دستگاه دیپلماسی کشورمان به آن توجه دارد و خوشبین هستیم که در ساعات آینده پیرو مجموع تلاش‌هایی که شده است شاهد توقف حملات نظامی به یمن باشیم.

حسین امیرعبداللهیان در آغاز نشست سه‌جانبه معاونان وزرای خارجه ایران،‌ سوئیس و سوریه اظهار کرد: تحولات یمن یکی از موضوعاتی است که دستگاه دیپلماسی کشورمان به آن توجه دارد و خوشبین هستیم که در ساعات آینده پیرو مجموع تلاش‌های صورت گرفته شاهد توقف حملات نظامی به یمن باشیم.

معاون عربی ــ آفریقایی وزیر امور خارجه افزود: ما خوشبینیم که در ساعات آینده شاهد آن باشیم که گروه‌های مختلف یمنی بر سر میز مذاکره گرد آیند و برای تقویت روند سیاسی در این کشور تلاش کنند.

انتهای پیام/*