شناسهٔ خبر: 4660299 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

تیم‌های که بایرن را عذاب دادند؛ آیا پورتو هم اضافه می شود؟

صاحب‌خبر -

شفقنا ورزشی: بایرن کار بسیار سختی برابر پورتو دارد. این تیم در دیدار رفت با نتیجه سه بر یک بازی را واگذار کرده است و در آستانه حذف شدن از مرحله یک چهارم نهایی است. شکست برابر پورتو بدون شک ناکامی بزرگی برای بایرن و گواردیولا است. در گزارشی می خواهیم به تلخ ترین شکست های بایرن در مراحل حذفی لیگ قهرمانان اروپا اشاره کنیم چرا که این احتمال وجود دارد که شکست تلخ دیگری در انتظار این تیم باشد

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا ورزشی، بایرن مونیخ در دور رفت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا نتیجه ای دور از انتظار را به دست آورد. تیم گواردیولا تا قبل از دیدار حساس برابر پورتو از شانس های اصلی کسب عنوان قهرمانی بود اما الان در آستانه حذف شدن از این رقابت ها قرار گرفته است.

بایرن در دیدار رفت با نتیجه دور از انتظار سه بر یک بازی را به پورتو واگذار کرد و همین باعث شد تا کار این تیم برای صعود به دور بعد بسیار سخت باشد. الان دیگر پیش بینی ها برای قهرمانی بایرن در معتبر ترین لیگ باشگاهی در اروپا بسیار سخت شده است چرا که بایرن کار سختی برابر پورتو دارد و باید در آلیانس آره نا با  نتیجه دو بر صفر به پیروزی برسد و با توجه به آمادگی بازیکنان پورتو کسب این نتیجه بسیار سخت است.

اگر بایرن مونیخ در این مرحله نتواند برابر پورتو به پیروزی برسد بدون شک ناکامی بزرگی برای گواردیولا و این تیم بزرگ آلمانی خواهد بود چرا که همه پورتو را قرعه خوبی برای بایرن می دانستند و انتظار داشتند که شاگردان گواردیولا به راحتی جواز صعود به دور بعد را به دست آوردند. پورتو تنها تیمی نیست که در این مرحله بایرن را اذیت کرده است. پیش از این بایرن در این مرحله برابر تیم های چون استون ویلا، منچستر سیتی،دیناموکیف و چلسی نیز حذف شده است و خاطرات تلخی برای بازیکنان این تیم رقم خورده است.

در گزارشی می خواهیم به تلخ ترین شکست های بایرن در مراحل حذفی لیگ قهرمانان اروپا اشاره کنیم چرا که این احتمال وجود دارد که شکست تلخ دیگری در انتظار این تیم باشد.

یک چهارم نهایی 1977 دينامو كيف

در آن سال نیز بایرن مونیخ با بازیکنان بزرگی چون اشتفان افن برگ، نعمت شول و علی دایی از شانس های نخست قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود. بایرن در دیدار رفت توانسته بود با یک گل به پیروزی برسد اما در دیدار برگشت در دقایق 83 و 88 دو گل دریافت کرد تا از دور رقابت ها کنار رود و از ناکامان بزرگ این مرحله و در کل جام باشد.

نیمه نهایی 1981

بایرن مونیخ در دیدار رفت برابر لیورپول که در آنفیلد برگزار شده بود توانست یک تساوی ارزشمند بدون گل را به دست آورد تا هواداران این تیم امید زیادی به صعود تیم خود داشته باشند اما لیورپول در مونیخ شادی هواداران بایرن را به سکوتی مرگبار تبدیل کرد چرا که رایموند کندی در دقیقه 83 برای لیورپول گلزنی کرد. بایرن هر چند توانست در دقیقه 88 گل تساوی را توسط کارل هاینس رومنیگه به ثمر رساند اما دیگر فرصتی برای جبران نداشت و با این تساوی یک بر یک لیورپول به دور بعد راه یافت.

نیمه نهایی 1994،آژاکس

در آن زمان هدایت آژاکس را لوئیس فان خال سرمربی هلندی کنونی منچستر یونایتد برعهده داشت و برای این تیم بازیکنانی چون مارک اورمارس و برادران دی بوئر بازی می کردند. دیدار رفت دو تیم در آلمان با تساوی بدون گل به پایان رسید. در دیدار برگشت آژاکس جشنواره گل به راه انداخت و توانست برابر تیم سرشناس بایرن با نتیجه 5 بر 2 به پیروزی برسد تا شکستی تلخ برای بایرن رقم خورد و نتواند جواز صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورد.

نیمه نهایی 2000 مونیخ

در دیدار رفت رئال مادرید توانسته بود با دو گل برابر بایرن به پیروزی برسد. در برنابئو نیکولاس آنلکا و ینس یارمز برای رئال مادرید گلزنی کردند تا کار این تیم در دیدار برگشت راحت باشد. در دیدار برگشت بایرن مونیخ شروع خوبی داشت. این تیم که برابر هواداران خودی به میدان رفته بود توانست توسط کریستیان یانکر به گل برسد اما آنلکا با گلی که برای رئال به ثمر رساند آب سردی بر پیکر هواداران و بازیکنان این تیم ریخت. هر چند جیوانی البر توانس در دقیقه 54 گل پیروزی را برای بایرن به ثمر رساند اما این نتیجه تا پایان باقی ماند و رئال مادرید توانست جواز صعود به دور بعد را به دست آورد.

یک چهارم نهایی 2002، شهر مادرید ورزشگاه سانتیاگو برنابئو

در دیدار رفت بایرن مونیخ توانست برابر رئال پرستاره و آماده با  نتیجه دو بر یک به پیروزی برسد تا نشان دهد که می تواند به دور بعد راه یافت اما در دیدار برگشت این رئال مادرید بود که توانست با دو گل برابر حریف آلمانی خود به پیروزی برسد. در برنابئو ایوان هلگورا و گوتی برای رئال گلزنی کردند تا این تیم به نیمه نهایی راه یابد و حریف بارسلونا در این مرحله شود.

یک چهارم نهایی 2005

در آن سال ژوزه مورینیو هدایت چلسی را برعهده داشت و توانسته بود با این تیم انگلیسی نتایج بسیار خوبی به دست آورد. در دیدار رفت که در استمفوردبریج برگزار شد شاگردان مورینیو نتیجه درخشانی به دست آوردند و توانستند برابر حریف سرشناس خود با نتیجه چهار بر دو به پیروزی برسند تا امید زیادی برای صعود به دور بعد داشته باشند. در آن دیدار ستاره چلسی فرانک لمپارد بود که توانست دو گل برای تیمش به ثمر رساند.

در دیدار برگشت بایرن مونیخ توانست به نتیجه سه بر دو به پیروزی برسد اما این نتیجه باعث شد تا چلسی به دور بعد راه یابد و شکست تلخ دیگری برای بایرن رقم خورد. پیزارو،گریرو و نعمت شول سه گل بایرن را به ثمر رساندند این در حالی بود که برای چلسی فرانک لمپارد و دیدیه دروگبا گلزنی کردند.

یک چهارم نهایی 2007

در آن زمان میلان روزهای بسیار خوبی را با کارلو آنچلوتی سپری می کرد و مثل الان تیمی ذلیل نبود. در دیدار رفت که در سن یرو برگزار شد دو تیم به تساوی دو بر دو رضایت یافتند. همه فکر می کردند که بایرن مونیخ با این نتیجه ای که به دست آورده به راحتی جواز صعود به دور بعد را به دست خواهد آورد اما میلان در دیدار برگشت که در مونیخ برگزار شد توانست با دو گلی که کلارنس سیدورف و فیلیپو اینزاگی به ثمر رساندند شب تلخی را برای یورگن کلیزمن و مونیخی ها رقم زند تا در نهایت میلان به فینال هم راه یابد. البته شاگردان آنچلوتی در فینال شب بسیار تلخی داشتند چرا که در حالیکه با سه گل از لیورپول پیش بودند در نهایت بازی را واگذار کردند.

یک چهارم نهایی 2009

بارسلونا در آن زمان در بهترین دوران خود به سر می برد و هدایت این تیم را مربی کنونی بایرن مونیخ یعنی پپ گواردیولا برعهده داشت. دیدار رفت دو تیم در نوکمپ برگزار شد و شاگردان گواردیولا توانستد با چهار گل بایرن را در هم بکوبند. البته بارسلونا در این دیدار می توانست با گل های بیشتری به پیروزی رسد و تلخ ترین شکست بایرن را رقم زند. در دیدار برگشت که در آلیانس آره نا برگزار شد همه می دانستند که شاگردان کلیزمن شانسی برای صعود ندارند و در نهایت هم اینگونه شد و بازی با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا کلیزمن تا در پایان فصل برکنار شود و جای خود را به لوئیس فان خال دهد.

در آن سال بارسلونا در نهایت توانست با شکست منچستر یونایتد در رم جام قهرمانی را بالای سر برد.

یک هشتم نهایی مونیخ 2011

بهترین فرصت برای انتقام گرفت از اینتر چرا که بایرن در فینال سال 2010 برابر اینتر بازی را واگذار کرده بود. بایرن مونیخ در دیدار رفت که در جوزپه مه آتسا برگزار شد توانسته بود با تک گل ماریو گومز در دقایق پایانی به پیروزی برسد تا همه از صعود بایرن به مرحله بعد سخن به میان آورند.

در دیدار برگشت که در آلیانس آره نا برگزار شد در حالیکه بایرن با نتیجه دو بر یک از حریف ایتالیایی خود پیش بود  در نهایت دو گل دیگر دریافت کرد تا در مجموع با نتیجه سه بر دو حذف شود و یکی از تلخ ترین  شب های مونیخ رقم خورد. در آن دیدار ماریو گومز و توماس مولر برای بایرن مونیخ گلزنی کردند اما به سه گلی که اتوئو، اسنایدر و پاندف برای اینتر به ثمر رساندند این تیم ایتالیایی به دور بعد راه یافت.

نیمه نهایی 2014

سال گذشته بایرن مونیخ با هدایت پپ گواردیولا بسیار آماده بود. این تیم در سال 2013 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را با هدایت هاینکس به دست آورده بود و مدافع عنوان قهرمانی به شمار می آمد. در دیدار رفت رئال مادرید توانست با تک گلی که کریم بنزما به ثمر رساند بایرن را در برنابئو شکست دهد.

در دیدار برگشت بایرن سراپا حمله بود اما رئال از ضد حملات خود نهایت استفاده را برد و توانست با چهار گل بایرن را در هم کوبد. ستاره رئال در آن دیدار سرخیو راموس بود که توانست دو گل به ثمر رساند.

پورتو نیز شرایط بسیاری خوبی برای صعود دارد و می تواند شب تلخ دیگری را برای بایرن در آلیانس آره نا رقم زند. آیا گواردیولا می تواند بایرن را نجات دهد؟ باید صبر کرد و منتظر ماند.

انتهای پیام

http://www.shafaqna.com/persian/