آیت الله رسول فلاحتی در پیام جمعه با اشاره به نامگذاری ۲۰ فروردین به عنوان روز ملی انرژی هستهای، اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی شاهد دستاوردهای بسیاری در عرصهها و بخشها مختلف بودیم که انرژی هستهای یکی از این دستاوردها است.
وی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران جز کشورها تراز اول جهان در انرژی هستهای، افزود: این موفقیتها در سایه انقلاب اسلامی و به برکت خون شهدا انقلاب، دفاع مقدس و هستهای به دست آمده است.
امام جمعه رشت در ادامه با اشاره به قطع رابطه سیاسی ایران و آمریکا در ۲۰ فروردین سال ۵۹، گفت: پیروزی انقلاب قدرتهای پوشالی غرب و شرق را بر هم زد و ایران با همه وابستگیهای سیاسی، نظامی و اقتصادی با آمریکا را قطع کند. به بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره و با بیان اینکه ایشان بیان میکنند که دشمنان انقلاب و نظام از همه ترفندها برای ضربه زدن به این ملت و نظام استفاده میکنند.
وی با اشاره به اینکه بهانه جویی های دشمنان در زمینه موضوعات هستهای و موشکی، گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که موضوع انرژی هستهای و ساخت موشک بهانه است آنها قدرت ملت ایران را نمیتوانند تحمل کنند.
امام جمعه رشت به نامگذاری سال جدی از سوی رهبری اشاره و اضافه کرد: مهمترین محور اقتصاد مقاومتی توجه به تولید است که در سایه پیشرفت اقتصادی عملیاتی میشود.
وی با بیان اینکه اینکه قرار بود از درآمدهای نفتی برای توسعه و آبادانی کشور استفاده شود که متأسفانه امروز شاهد هستیم این درآمدهای صرف هزینههای جاری و نظام اداری میشود.
آیت الله فلاحتی با اشاره به وابستگی امام جمعه رشت به کشف نفت در آغاز قرن گذشته در ایران اشاره کرد و افزود: در ابتدا قرار بود منابع حاصل از نفت برای توسعه و آبادانی کشور هزینه شود اما پول نفت را برای هزینههای جاری و نظام اداری کشور خرج کردند.
در اکوایران ببینید:مشاورین اقتصادی کاندیداها صحبت کنند!
مردم فردی باانگیزه و کارآمد را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کنند
حجت الاسلام والمسلمین رضا نوری ظهر امروز در خطبههای مجازی نماز جمعه بجنورد به تشریح ویژگیهای رئیس جمهور اصلح پرداخت و اظهار کرد: شرکت در انتخابات یک تکلیف شرعی و قانونی است و از سوی دیگر باید در قبال انتخاب خود پاسخگو باشیم لذا سعی کنیم بهترین افراد را انتخاب کنیم.
بنابر گزارش مهر، امام جمعه بجنورد ادامه داد: نخستین ویژگی که باید آن را بررسی کنیم کارآمدی است زیرا رئیس جمهور باید کارآمد باشد و بتواند بخشهای مختلف کشور را مدیریت کند.
وی افزود: رئیس جمهور هیئت وزرا را مشخص کرده و بودجه کشور را مینویسید و در ارتباط با سایر کشورها نقش اساسی را ایفا میکند لذا فرد مد نظر باید کارآمد باشد.
حجت الاسلام نوری تصریح کرد: یک رئیس جمهور میتواند مردم را خوشحال کرده و یا میتواند نارضایتی ایجاد کرده و شرایط را بدتر کند؛ لذا جایگاه مهمی است و فرد مد نظر باید باانگیزه و پر انرژی بوده و با اخلاص و جهاد گونه برای مردم کار کند.
امام جمعه بجنورد تشکیل دولت جوان حزب اللهی را امری مهم برشمرد و گفت: رئیس جمهور باید دشمن شناس باشد و فریب نیرنگهای دشمن را نخورد.
وی در ادامه با اشاره به شعار سال، افزود: طبق بیان متخصصان واردات بی رویه، تخصیص درست منابع ارزی و واسطهها از جمله اصلیترین موانع تولید است که باید مشکلات این حوزهها اصلاح شود.
حجت الاسلام نوری در انتها گفت: باید نهادههای دامی و ابزار آلات کشاورزی با قیمت مناسب به دست دامداران و کشاورزان برسد تا تولید رونق بیشتری پیدا کند.
گمراهی جهانیان بخاطر کوتاهی در احیای امر اهلبیت است
همچنین ایرنا نوشت؛ آیتالله سید محمد سعیدی در سخنرانی آدینهای خود با اشاره به دعای امام هشتم مبنی بر اینکه خدایا اگر در روزهای گذشته ماه شعبان ما را نبخشیده ای در رزوهای باقی مانده از آن ما را ببخش، اظهار کرد: غفران و بخشش خداوند برای نزول رحمت الهی و دفع بلایا و همچنین برای ورورد به ماه مبارک رمضان بسیار مهم است.
وی با اشاره به توصیه های امام هشتم به اباصلت برای روزهای پایانی ماه شعبان، اضافه کرد: اولین توصیه ایشان این بود که آنچه به حال تو مفید است را انجام بده و آنچه برای تو مفید نیست را ترک کن و در قرآن هم آمده است که مؤمنین از کارهای لغو و بیهوده پرهیز می کنند.
وی ترک کارهای بیهوده و انجام کارهای مفید را راهبرد کلان و خط مشی مؤمنین دانست و مطرح کرد: امیرالمؤمنین (ع) فرمودند کسی که دنبال کارهای بیهوده برود از کارهای مفید باز می ماند و پیامبر(ص) فرمودند که ارجمندترین مردم کسی است که آنچه را که بیهوده است ترک کند.
سعیدی راهبرد اصلی برای موفقیت مؤمنین را احیاء امر اهل بیت (ع) دانست و گفت: امام هشتم در کلامی نورانی فرمودند که خدا رحمت کند کسی را که امر ما را احیا کند؛ راوی سؤال کرد که چگونه امر شما احیا می شود؟ ایشان فرمودند که معارف و علوم ما اهل بیت را یاد بگیرید و به دیگران بیاموزید زیرا اگر مردم معارف و علوم ما اهل بیت را بدانند از ما تبعیت می کنند.
وی با بیان اینکه ما برای عمل به این دستورالعمل امام هشتم (ع) به دو چیز مهم نیازمند هستیم، افزود: اول باید معرفت و شناخت خود نسب به آنچه برای ما مفید است را افزایش دهیم و وقتی فهمیدیم چه چیزی برای ما مفید است و چه چیزی برای ما مفید نیست برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی کنیم.
امام جمعه قم تاکید کرد: امام باقر (ع) در رابطه با معرفت فرمودند خداوند هیچ عملی را قبول نمی کند مگر با معرفت و شناخت نسبت به آن و امام هفتم نیز در رابطه با برنامه ریزی فرمودند که برای خود ۴ برنامه در روز داشته باشید، فرصتی برای عبادت خدا، فرصتی برای کسب معاش، فرصتی برای معاشرت و صحبت با دوستانی که اشکالات و عیوب شما را از سر اخلاص و دلسوزانه بگویند و فرصتی هم برای استفاده از لذتهای متعارف و غیرحرام دنیا.
وی افزود: توصیه دوم امام هشتم (ع) نسبت به استفاده از فرصت باقی مانده ماه شعبان این بود که زیاد دعا کنید زیرا ما محتاج و نیازمند هستیم و انسان نیازمند همیشه دست نیازش دراز است و چه کسی بهتر از خداوند متعال است که ما را امربه درخواست از خود کرده است تا برای ما اجابت کند.
سعیدی اعتراف به گناهان را یکی از راه های بدست آوردن نظر لطف خداوند دانست و گفت: توصیه سوم امام هشتم (ع) در ماه شعبان استغفار نسبت به گناهان و کاستی هایی است که داشته ایم زیرا استغفار زمینه ساز حرکت های بعدی ما به سمت خداوند تبارک و تعالی است و اگر قلب انسان پاک نباشد نمی تواند اداء وظیفه و بازگشت به سمت خداوند کند.
وی توصیه چهارم امام هشتم (ع) را تلاوت قرآن دانست و اظهار کرد: تلاوت قرآن باید یکی از برنامه های منظم ما باشد و تلاوت هم باید با تامل و تفکر همراه باشد و توصیه پنجم هم توبه و برگشت به سمت خداوند است.
نظر شما