شناسهٔ خبر: 46554887 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا:

خشونت‌های مسلحانه آمریکا مایه شرمساری است

رئیس جمهور آمریکا ضمن رونمایی از 6 دستور اجرایی برای کاهش خشونت‌های مسلحانه، این حوادث را به بیماری مسری تشبیه و آن را مایه شرم‌ساری این کشور در سطح جهانی توصیف کرد.

صاحب‌خبر -

اعتمادآنلاین| «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و معاونش روز پنجشنبه علیه خشونت‌های مسلحانه و قوانین حمل سلاح به سخنرانی پرداختند.

 

به گزارش فارس، به نوشته روزنامه «ایندیپندنت» بایدن با رونمایی از 6 دستور اجرایی برای مقابله با خشونت‌های مسلحانه، از کنگره خواست در این راستا قوانینی را به تصویب برساند.

 

رئیس جمهور آمریکا گفت: «این طرز فکری عجیب است که گفته شود چیزهایی که توصیه می‌کنیم خلاف قانون اساسی هستند. خشونت‌های مسلحانه در این کشور مانند بیماری مسری و مایه شرمساری در سطح بین‌المللی است».

 

بایدن افزود:‌ «[در آمریکا] روزانه به‌طور میانگین 316 نفر مورد اصابت گلوله قرار می‌گیرند که 106 مورد از آن‌ها به مرگ ختم می‌شود. پرچم کشورمان هنوز به‌خاطر کشته شدن هشت آمریکایی آسیایی‌تبار در جورجیا نیمه‌افراشته بود که ده نفر دیگر در کلرادو کشته شدند».

 

رئیس جمهور آمریکا گفت: «شاید این را نشنیده باشید اما بین این دو حادثه و به فاصله یک هفته بیش از 817 تیراندازی دیگر رخ داد. این تیراندازی‌ها جان حدود دویست و پنجاه نفر را گرفته و بیش از پانصد مجروح برجای گذاشتند».

 

بایدن ممنوعیت مالکیت و حمل سلاح‌های جنگی را خواستار شد و گفت: «هیچ دلیلی وجود ندارد که شخصی در خانه‌اش سلاح جنگی نگه‌داری کند که صد گلوله شلیک می‌کند. هیچکس به چنین چیزی نیاز ندارد.»

 

«کامالا هریس» معاون بایدن نیز گفت: «در تمام طول سابقه کاری‌ام با خشونت‌های مسلحانه مبارزه کردم. نمی‌توانیم منتظر وقوع حوادث غم‌انگیز بمانیم. بیش از آنچه بتوانیم تحمل کنیم چنین حوادث غم‌انگیزی را دیده‌ایم. مردم خواهان اقدام عملی هستند».

 

در جدیدترین تیراندازی مرگبار در آمریکا، روز چهارشنبه در ایالت «کارولینای جنوبی» پنج نفر از جمله دو کودک جان خود را از دست دادند.

 

حزب جمهوری‌خواه آمریکا بارها با محدود کردن مالکیت سلاح در این کشور مخالفت کرده و آن را مغایر با قانون اساسی این کشور می‌داند.

 

هواداران مسلح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا پس از برگزاری انتخابات 2020، با طرح ادعای تقلب انتخاباتی، چند بار به خیابان‌های این کشور آمدند.