به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، ترکیه و قطر این بار تصمیم گرفته اند گروه های تکفیری را که آموزش های مناسبی دریافت کرده اند از عراق و سوریه برای جنگ علیه انصار الله به یمن اعزام کنند که پس از فروپاشی انصار الله، اوضاع سیاسی در یمن را بدست بگیرند.
این توافق تنها بین قطر و ترکیه حاصل شده و عربستان در آن دخیل نیست و خود این مسئله وجود یک رقابت حقیقی بین قطر و عربستان را نشان می دهد همچنانکه ترکیه نیز سعی دارد با عربستان و قطر وارد بازی شده و در منطقه ایفای نقش نماید.
بر پایه گزارش پایگاه خبری «بانوراما الشرق الأوسط»، روزانه ده ها تروریست برای مشارکت در جنگ علیه انصار الله در یمن داوطلب می شود و از مناطق مختلف سوریه به استانبول و از آنجا نیز از طریق خطوط ترکیه و قطر به عدن انتقال داده می شوند بدون آنکه مدارک ثبتی و گذرنامه داشته باشند.
عربستان از بامداد ششم فروردین، پس از شکست تمام طرحها و سیاستهایش در یمن و به بهانه بازگرداندن مشروعیت عبدربه منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن به ریاض، به گزینه نظامی روی آورد و مناطق مختلف یمن را آماج حملات هوایی خود قرار داد، برخی کشورهایی که از نظر اقتصادی به کمکهای عربستان نیازمند هستند، با عربستان در تجاوزات آشکار به یمن همراه شدهاند. بحرین، قطر، کویت، امارات، مغرب، سودان، اردن و مصر از جمله کشورهایی هستند که در جنگ علیه یمن به عربستان پیوستهاند.
به گفته سخنگوی نیروهای مسلح یمن، از آغاز تجاوز عربستان به یمن بیش از2500 از شهروندان یمنی که بین آنها شمار زیادی زن و کودک دیده میشوند، به شهادت رسیدهاند. این در حالی است که بسیاری از زیرساختهای یمن نیز تخریب شده است و بر اساس اعلام دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل از آغاز عملیات طوفان قاطعیت بیش از 150 هزار یمنی آواره شدند.
جنایات آل سعود علیه مردم یمن در حالی تداوم دارد که شورای امنیت سازمان ملل متحد چند روز قبل با تصویب قطعنامه 2216 شورای امنیت درباره یمن ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد، مجوز تداوم این جنایات را داد.
انتهای پیام/ر