شناسهٔ خبر: 46267280 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه بال تند و لیمویی خوشمزه و پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه بال تند و لیمویی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم طرز تهیه بال تند و لیمویی را به شما آموزش می دهیم.  

مواد لازم

بال مرغ ۱۶-۱۲ عدد
سس سویا ۴ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
سس تند ۱ قاشق غذا خوری
پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
پرک فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
پوست لیمو ترش رنده شده ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

بالهارو با مخلوط سس‌ها و آبلیمو و ۲ قاشق از مخلوط ادویه‌ها در کیسه می‌ریزیم و حداقل نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا طمع بگیرند.

بعد از اینکه بال مرغ مزه دار شد فر را با دمای۲۰۰ درجه سلسیوس روشن می‌کنیم.

بالهارو در سینی فر در یک لایه می‌چینیم طوری که پوست آن به سمت بیرون قرار گیرد و به مقدار لازم مخلوط ادویه روی اون‌ها می‌پاشیم و رنده پوست لیمو روشون می‌ریزیم.

به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که پوست بال‌ها برشته بشه در فر می‌پزیم.

اگر لازم دونستید یکبار بالهارو برگردونید تا زیرشون هم برشته بشه.

سایر نکات

بهتره از اول همه مواد رو با بال‌ها مخلوط کرد و مدت ۴-۵ ساعت در یخچال گذاشت بعد هم کباب کرد! به سبک ایرانی

 

منبع: پاپیون

نظر شما