شناسهٔ خبر: 4615587 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بارندگی، برداشت توت فرنگی مازندران را به تاخیر انداخت

ساری - ایرنا - شرایط آب و هوایی آفتابی مهمترین عامل برداشت به موقع توت فرنگی در استان مازندران است که به دلیل بارندگی های اخیر هنوز این میوه خوش رنگ و گل سر سبد میوه های بهاری به بازار نیامده است.

صاحب‌خبر -

بخش بهنمیر شهرستان بابلسر به عنوان مرکز تولید توت فرنگی در استان مازندران است که به گفته رییس جهاد کشاورزی این بخش، امسال سطح زیر کشت این محصول به 450 هکتار افزایش یافت.

حمیدرضا رحمانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: هر چند شرایط کشت و روند رویشی توت فرنگی مطلوب است، اما به دلیل نبود روزهای آفتابی در فروردین سال جاری، برداشت این محصول و عرضه به بازار یک هفته به تاخیر افتاد.

بیش از 20 روز از فروردین امسال، آسمان استان مازندران ابری همراه با بارندگی بوده است.

رییس جهاد کشاورزی بهنمیر با اشاره به اینکه هفته آینده نخستین برداشت توت فرنگی انجام می شود، اظهار کرد: پیش بینی می شود، امسال در هر هکتار بیش از 10 تن توت فرنگی تولید شود.

رحمانی خاطر نشان کرد: البته برخی از توت فرنگی کاران که به صورت گلخانه ای این محصول را کشت کرده اند به صورت نوبرانه توت فرنگی را وارد بازار کردند.

به گفته این کارشناس کشاورزی برداشت توت فرنگی نوبرانه در هکتار کمتر از 10 کیلوگرم خواهد بود.

وی دلیل افزایش سطح زیر کشت توت فرنگی در بهنمیر را قیمت مناسب سال قبل عنوان کرد و گفت: از آنجاییکه این محصول قابلیت صادرات دارد، مصرف توت فرنگی مورد استقبال است.

در زمان حاضر قیمت یک کیلو توت فرنگی نوبرانه گلخانه ای در بازار میوه ساری حدود 200 هزار ریال است.

2077/6990/6097