شناسهٔ خبر: 4614910 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

افشارزاده: برای برکناری قلعه‌نویی نامه ننوشتم/ استقلال افت کرده‌ است

بهرام افشارزاده گفت: وقتی در 13 بازی یک بر صفر جلو هستیم و تیم نتیجه نمی‌گیرد، یعنی قلعه‌نویی باید آسیب‌شناسی لازم را انجام می‌داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا مدیر عامل باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه از نتایج این تیم در لیگ برتر رضایت دارد گفت: «باشگاه امکاناتی را که سرمربی تیم می‌خواست به صورت کامل در اختیار او قرار داد . اردوهای مدنظر کادر فنی در خارج و داخل را برای آنها برگزار کردیم تا تیم در شرایط خوبی قرار بگیرد.»

افشارزاده در ادامه تاکید کرد:«در طول فصل مرتب به قلعه‌نویی گفتیم تیم از نظر قوای جسمانی و روانشناس نیازهایی دارد ولی او قبول نکرد و در ادامه نیز شاهد افول تیم بودیم. هر چند بازیکنان ما کوتاهی نمی‌کنند و مصدوم‌هایی هم به خاطر تیم ملی داریم ولی اینها دلیل نمی‌شود که نتوانیم نتیجه بگیریم.»

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارد یارگیری خوبی برای تیمش انجام نداده است؟، گفت: سعی کردیم نفرات مورد نیاز کادر فنی را جذب کنیم.»

مدیر عامل استقلال در ادامه با رد این خبر که برای بر کناری امیر قلعه نویی نامه‌ای 5 صفحه‌ای نوشته است وقرار است آن را در اختیار اعضای هیات مدیره باشگاه قرار دهد ادامه داد:«این خبر صحت ندارد. البته من از ابتدای فصل مطالبی را یاداشت کرده‌ام و به طور حتم در جلسه هیات مدیره نکات مورد نظرم را به دیگر اعضای هیات مدیره باشگاه منتقل می‌کنم در مجموع حتما در جلسه هیأت مدیره استقلال در مورد همه چیز بحث و تصمیم‌گیری خواهیم کرد و این موضوع را به اطلاع عموم خواهیم رساند.»

افشارزاده همچنین در باره این گفته امیر قلعه‌نویی که مدعی شده‌است که بازیکنان و کادر فنی حدود 7ماه است از باشگاه پولی دریافت نکرده‌اند نیز گفت. «روز 28 فروردین به تمامی اعضای کادر فنی به جز قلعه‌نویی پول دادم. به بازیکنان هم در همان روز مقداری پول پرداخت کردیم که آنها را هم اعلام خواهیم کرد.»

مدیرعامل باشگاه استقلال از تغییرات در هیأت مدیره این باشگاه خبر داد و گفت:« آقای صاحب‌پناه به دلیل مسافرتی که در پیش دارد جای خود را به مقداد نجف‌نژاد داد و ایشان در اولین جلسه هیأت مدیره به عنوان رئیس انتخاب خواهد شد.»