شناسهٔ خبر: 46116104 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

طراحی بورسیه تحصیلی ابوطالب (ع) با هدف واکاوی شخصیت حامی پیامبر اکرم

صاحب‌خبر -

شفقنا- دبیر علمی همایش ابوطالب حامی پیامبر اعظم (ص) از طراحی بورسیه تحصیلی حضرت ابوطالب (ع) با هدف شناخت و واکاوی بیشتر شخصیت عموی رسول خدا (ص) خبر داد.

به گزارش خبرنگار شفقنا در قم، حجت الاسلام محمد حائری دبیر علمی همایش ابوطالب حامی پیامبر اعظم (ص) که در تالار قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) بیان داشت: همایش ابوطالب حامی پیامبر اعظم از اواخر سال ۹۵ با حمایت مجمع جهانی اهل بیت (ع) آغاز شد و بنابود سال ۹۸ برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا به امسال موکول شد.

او با بیان اینکه همایش در قالب های مختلف علمی، هنری و فرهنگی برگزار شده است، گفت: برای این همایش ۶۰۰ چکیده مقاله توسط دبیرخانه همایش دریافت شد که ۱۲۵ مقاله فارسی، ۱۰۰ مقاله عربی، ۵ مقاله انگلیسی ۲۰ مقاله اردو، دو مقاله روسی، دومقاله ترکی و دو مقاله پرتغالی است.

دبیر علمی همایش ابوطالب حامی پیامبر اعظم ادامه داد: علاوه بر این با بیش از ۲۰۰ شخصیت داخلی و بین المللی از فرق و مذاهب مختلف مثل اهل سنت، علویان، دروزیان، صوفیان، مسیحیان و اباضیه ارتباطات خوبی گرفته شد و برخی از این شخصیت ها مقالاتی ارسال کردند همچنین با برخی شخصیت ها مصاحبه های تخصصی گرفتیم و با کشورهایی مانند نیجریه، هند، مصر، پاکستان، تونس، آلمان، آمریکا و کانادا و… ارتباط برقرار کردیم. افرادی که نه تنها قائل به ایمان ابوطالب بلکه به خدمات شایان این شخصیت اعتراف دارند.

او تاکید کرد: حضرت ابوطالب (ع) از جمله شخصیت های اسلامی است که در ابعاد مختلف مقاومت حضور داشته و از پیامبر اکرم دفاع کرد.

حائری، برگزاری بیش از ۴۰ نشست تخصصی علمی با همکاری مراکز مختلف علمی و دانشگاهی را از جمله اقدامات این همایش دانست و ادامه داد: این نشست های علمی با همکاری مراکزی مثل دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه امام صادق(ع)، دانشگاه الزهرا، دانشگاه فردوسی، دانشگاه رضوی، دانشگاه قم، پژوهشگاه قرآن و حدیث، پژوهشگاه قرآن و حدیث ، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد همچنین نشست هایی در کشورهای مختلف برگزار شد.

او بیان داشت: حمایت از پایان نامه های حوزوی و دانشگاهی مرتبط با حضرت ابوطالب، طراحی بورسیه حضرت ابوطالب (ع) با هدف واکاوی شخصیت ابوطالب از محورهای دیگر همایش است.

دبیر علمی همایش گفت: در بخش هنری، خوشنویسی، طراحی و نقاشی صورت گرفته که روز همایش رونمایی خواهد شد. همچنین در عرصه های دیگر مانند تایپوگرافی، نماهنگ، پوستر، تواشیح و سرود کارهای خوبی صورت گرفته است.

او عنوان کرد: دو جشنواره ادبی رسانه ای و کودک و نوجوان هم طی روزهای گذشته برگزار شد و نشان داد نگاه الگومدارانه به حضرت ابوطالب (ع) می تواند اثرات مفید و موثری در جامعه داشته باشد.

نظر شما