شناسهٔ خبر: 4594617 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: پرس تی‌وی | لینک خبر

دست کم 33 کشته در انفجار شرق افغانستان کشته شدند

صاحب‌خبر -

در اثر انفجار بمب در شهر جلال آباد در شرق افغانستان دست کم 33 نفر کشته و بیش از صد تن زخمی شدند.

به گفته مقامات ویلات ننگرهار، این انفجار انتحاری شنبه (29 فروردین) مقابل یک بانک در شهر جلال آباد روی داد.

خبرگزاری فرانس پرس به نقل از فاضل احمد شیرزاد، رئیس پلیس ننگرهار گزارش داد، این انفجار در حالی روی داد که کارمندان دولت در حال دریافت حقوق ماهانه خود بودند.

احمد ضیا عبدالزی، سخنگوی دولت ایالتی منطقه نیز حمله در جلال آباد را تایید کرد و گفت در این انفجار ده ها نفر کشته شده اند.

تا کنون هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته است.

بر اساس گزارش های منتشر شده، ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان ، این انفجار را محکوم و دخالت طالبان در آن را رد کرده است.

تصویر نیروهای امنیتی افغان بعد انفجار شنبه در شهر جلال آباد

پیش از این، گروه شبه نظامی طالبان مسئولیت انفجارهای مشابه را به عهده گرفته بود.

آمریکا و هم‌پیمانان این کشور سال ۲۰۰۱ به بهانه جنگ علیه تروریسم به افغانستان حمله کردند. اگر چه این تهاجم رژیم طالبان را سرنگون کرد، اما برخی از ولایات افغانستان همچنان ناامن است.

ماموریت نظامی نیروهای تحت امر آمریکا در افغانستان 10 دی (31 دسامبر 2014) رسما به پایان رسید.

با این حال، دست‌کم 13 هزار و 500 نیروی خارجی که بیشتر آن‌ها آمریکایی هستند برای آن چه ماموریت «آموزشی» و «مشاوره» خوانده می‌شود در افغانستان باقی می‌مانند.

ناتو می‌گوید بخش زیادی از وظایف نظامیان باقی‌مانده مبارزه با تروریسم و آموزش سربازان و پلیس افغانستان خواهد بود.

ن م / دب