شناسهٔ خبر: 4589409 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

قلعه‌نویی: دست‌ و بالمان بسته بود/ کاش یک تیم برنده می شد

امیر قلعه نویی گفت: هم استقلال و هم ملوان این شانس را داشتند که با 3 امتیاز زمین مسابقه را ترک کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبر گزاری آنا،سرمربی استقلال پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل ملوان در نشست خبری با ضمن بیان این مطلب گفت:کاش این بازی برنده داشت. استقلال در نیمه دوم یکی از بازی‌های زیبای این فصل را انجام داد و ما همه کار کردیم و آنها هم همه کار کردند و می ‌توانستیم در دقیقه 93 گل زنی کنیم و تماشاگران و بینندگان تلویزیونی از دیدن بازی لذت بردند و من هم به بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم و با وجود نبود چند بازیکن خوب بازی کردند.

امیر قلعه‌نویی در نشست خبری در مورد اینکه فرزاد حاتمی گفته شما به تیم دیگری نروید تا به استقلال بیاید گفت: سوال حاشیه ای نپرسید.

قلعه نویی در مورد تاثیر تعطیلات لیگ بر روند تیمی استقلال گفت: تعطیلات لیگ بی تاثیر نبوده و با همه موجودی‌مان تمرین نکردیم و امروز هم می‌خواستیم تغییر تاکتیک بدهیم اما دست و بال‌مان بسته بود.