به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، محمدحسین امید عصر امروز در نشست همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه جامع علمی کاربردی با دانشگاههای افغانستان اظهار داشت: تجارب گرانقدری در حوزه آموزش عالی و توسعه و گسترش آن در طول این سالها رقم خورده که بسیاری از این تجارب میتواند در اختیار همکاران ما در دانشگاههای افغانستان قرار گیرد تا از تکرار تجارب جلوگیری شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور بیان کرد: جمعیت دانشجویی کشور در سالهای اخیر به نسبت سالهای دهه 60 توسعهای چشمگیر داشته و در تمامی شهرهای کشور اینک امکان دسترسی به امکانات آموزشی وجود دارد.
امید خاطرنشان کرد: امروز در اقصی نقاط کشور آموزش عالی وجود دارد و زمینه توسعه مطلوب از طریق آموزش عالی رقم خورده است.
وی با بیان اینکه نظام آموزش عالی در افغانستان میتواند از تجارب آموزش عالی ایران به ویژه در دوران پس از جنگ بهره بگیرد ادامه داد: توجه به کیفیت یکی از مواردی است که همکاران آموزش عالی ما در افغانستان باید در دستور کار قرار دهند. کیفیت را نباید فدای کمیت کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی کشور تصریح کرد: در مقطعی ناچار به توسعه کمی در حوزه آموزش عالی بودیم و بعدها و به ویژه در دهه 70 با تشکیل دانشگاه جامع علمی -کاربردی مسئله مهارتمحوری به عنوان یک رکن در دستور کار قرار گرفت.
امید افزود: نظام آموزش علمی -کاربردی آموزشهای مهارتی را در دستور کار قرار داد و اینک شاهد هستیم که به صورت توامان توسعه کمی و کیفی در دستور کار قرار گرفته و توصیه ما به نظام آموزش عالی در افغانستان گسترش آموزشهای مهارتی است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عنوان کرد: آماده همکاری با نظام آموزش عالی افغانستان در حوزههایی مثل آموزش و تربیت دانشجو، توسعه آموزشهای مهارتی و برگزاری دورههای مشترک هستیم.
امید ادامه داد: تمرکز دانشگاه جامع علمی و کاربردی بر دورههای کاردانی و کارشناسی است و حل مشکلات را در گرو حضور فعال در این دو دوره میدانیم اما برای برپایی دورههای تک درس و همچنین دورههای فشرده آمادگی داریم.
انتهای پیام/281/ ع
∎
نظر شما