شناسهٔ خبر: 45862570 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

سید احسان قاضی‌زاده‌هاشمی، عضو کمیسیون تلفیق بودجه 1400:

تصویب ‌گران کردن تعرفه اینترنت از سوی مجلس کذب است

عضو کمیسیون تلفیق بودجه 1400 مجلس گفت: تصویب ‌گران کردن تعرفه اینترنت از سوی مجلس کذب است و مجلس حتی به افزایش تعرفه پیامک به یک تومان هم رأی نداد، امروز در صحن علنی پارلمان تصمیم‌گیری شد حق‌السهم دولت و عدد درآمدی‌اش را که وزارت ارتباطات دریافت می‌کند، به نفع تولید محتوای فرهنگی افزایش داده شود.

صاحب‌خبر -

اعتمادآنلاین| سید احسان قاضی‌زاده‌هاشمی عضو کمیسیون تلفیق بودجه 1400 مجلس شورای اسلامی درباره ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر تصویب ‌گران کردن تعرفه اینترنت از سوی مجلس و بهره‌برداری آن در سازمان صداوسیما گفت: این خبر کذب است و مجلس حتی به افزایش تعرفه پیامک به یک تومان هم رأی نداد، امروز در صحن علنی پارلمان تصمیم‌گیری شد حق‌السهم دولت و عدد درآمدی‌اش را که وزارت ارتباطات دریافت می‌کند، به نفع تولید محتوای فرهنگی افزایش داده شود.

 

وی افزود: در عین حال، حکم دیگر نمایندگان این بود که تعرفه اینترنت در سال 1400 نباید از سوی دولت گران شود، در واقع از حاشیه سود خالص اپراتورها که سالانه بسیار بالاست و بعضاً شاهدیم محتوای بومی را به جای نیم‌بها، تمام بها می‌کنند، این حق‌السهم در نظر گرفته شده است و به معنای افزایش تعرفه اینترنت نیست.

 

 قاضی‌زاده‌هاشمی تأکید کرد: این عدد حق‌السهم لزوماً برای صداوسیما نیست و دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی که در عرصه فضای مجازی فعالیت می‌کنند و همچنین فعالان و گروه‌های مردمی این عرصه مد نظر هستند و ویژه یک دستگاه خاص نیست. در کشور 26 مجموعه فرهنگی و اجتماعی در عرصه فضای مجازی داریم.

 

این نماینده مجلس یادآور شد: این فضاسازی تخریبی و بدون مبناست که خللی در اراده مجلس به وجود نمی‌آورد. 

 

امروز در حاشیه صحن علنی پارلمان و بررسی بودجه سال آینده در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها خبری منتشر شد که بیان می‌کرد «با تصویب مجلس، اینترنت به طور چشمگیر گران و درآمد آن به صداوسیما تعلق خواهد گرفت.»

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان