شناسهٔ خبر: 45766108 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

ترفندها و رازهای خوشمزه شدن خورش کرفس لعاب دار

در این مطلب قصد داریم رازها و فوت و فن ترفندهای لعاب انداختن و خوشمزه شدن خورشت کرفس با مرغ یا گوشت و خورش کرفس گیاهی را به شما یاد بدهیم.

صاحب‌خبر -

در این مطلب قصد داریم رازها و فوت و فن ترفندهای لعاب انداختن و خوشمزه شدن خورش کرفس با مرغ یا گوشت و خورش کرفس گیاهی را به شما یاد بدهیم.

رازها و فوت و فن خوشمزه شدن خورش کرفس

 

*قبل از هر چیز باید بدانید درست کردن خورش کرفس در قابلمه یا دیگ و روی شعله آرام اجاق، بهتر از درست کردن این غذا در زودپز است. چون در این صورت، خورش کرفس فرصت بیشتری دارد که به خوبی بپزد و لعاب بیندازد و غلیظ شود. در ضمن طی پروسه پخت خورش کرفس، آب اضافی خورش کرفس بخار می‌شود. پس فراموش نکنید که هر چه زمان بیشتری را به حرارت دیدن خورش کرفس اختصاص دهید، غذای خوشمزه‌تری خواهید داشت. اگر خورش را روی گاز می‌پزید، حتما حداقل به مدت ۲ ساعت اجازه دهید به آرامی بپزد.

*برای روغن انداختن خورشت کرفس چه کنیم؟ لازم نیست از روغن زیادی در طرز تهیه خورش کرفس استفاده کنید تا این غذا به روغن بیفتد. کافی است گوشت را به خوبی بپزید و قبل از اضافه کردن کرفس‌ و سبزی‌ها، آن‌ها را در مقداری کره سرخ کنید. سرخ کردن را تا جایی ادامه دهید که آب خارج‌شده از کرفس، هنگام سرخ شدن، کاملا بخار شود.

*حتما می‌دانید که خورش کرفس کمی طعم شیرین دارد، برای اینکه طعم آن را متعادل و خوشمزه کنید، ۱۵ دقیقه قبل از اینکه حرارت را متوقف کنید، به آن آبلیمو، آبغوره یا آب‌ نارنج تازه بزنید. از رازهای خوشمره شدن خورش کرفس این است که هر چه این مواد تازه‌تر باشند، طعم خورش کرفس هم خاص‌تر خواهد شد.

*برای گرفتن تلخی خورش کرفس چه کنیم؟ می‌توانید از ۲ یا ۳ لیموعمانی استفاده کنید. دیواره‌ لیموها را قبل از استفاده، با چاقو چند سوراخ ایجاد کنید. لیموها را از همان ابتدای پخت خورش کرفس، در قابلمه نیندازید، این کار باعث تلخ شدن خورش می‌شود. ۳۰ دقیقه قبل از اینکه غذا را از روی گاز بردارید، لیموها را اضافه کنید.

*برای غلیظ شدن خورش کرفس چه کنیم؟ برای غلظت بیشتر و طعم متفاوت می‌توانید از آب مغز قلم یا استاک (ترجیحا استاک گوشت) استفاده کنید. اگر از پیاز بیشتر هم استفاده کنید، می‌تواند در افزایش غلظت موثر باشد.

*در برخی شهر‌ها مخصوصا شهرهای جنوبی برای خوشمزه شدن خورش کرفس از یک عدد سیب زمینی متوسط هم در طرز تهیه آن استفاده می‌کنند. یک سیب زمینی را در ۳۰ دقیقه پایانی به صورت نگینی خرد و به غذا اضافه می‌کنند. این کار باعث می‌شود خورش غلیظ‌‌تر شود.

*برخی افراد برای رنگ و طعم خورش کرفس رب گوجه فرنگی هم اضافه می‌کنند. در این حالت، رب را به همراه گوشت سرخ کنید تا طعم خام آن گرفته شود.

*یکی از رازهای خوشمزه شدن خورش کرفس با مرغ یا گوشت، استفاده از لوبیا چیتی یا لوبیا چشم‌ بلبلی است که به آن، هم طعم خوبی می‌دهد و هم لعاب‌ می‌دهد. در بعضی شهرها هم از لپه در تهیه خورش کرفس استفاده می‌کنند.

*در کنار کرفس، از نعنای تازه و جعفری ساطوری‌‌شده هم استفاده کنید. اگر از نعنا خشک استفاده می‌کنید آن را حتما در روغن تفت دهید. امکان استفاده از تره، به جای نعناع هم وجود دارد.

*به خاطر داشته باشید که زمان پخت کرفس و گوشت قرمز متفاوت است، پس بعد از پختن گوشت، کرفس، نعنا و جعفری را به مواد اضافه کنید.

*یکی دیگر از رازهای خوشمزه شدن خورش کرفس با گوشت یا گیاهی استفاده از برگ‌ها و ساقه‌های جوان و تازه است. با این کار هم خورش کرفس خوشمزه‌تر می‌شود و هم زودتر خواهد پخت.

*اگر می‌خواهید خورش کرفس مجلسی داشته باشید، حتما کمی زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید. زردچوبه و زعفران، ادویه‌های مهم در طرز تهیه خورش کرفس هستند. اصلا از این دو فاکتور نگیرید.

*اگر گوشت قرمز دوست ندارید، خورش کرفس را با مرغ درست کنید. اگر هم از هیچ‌ گوشتی نمی‌خواهید در طرز تهیه خورش کرفس مجلسی استفاده کنید، قارچ گزینه مناسبی خواهد بود تا یک خورش کرفس گیاهی داشته باشید.

نظر شما