دکتر بیگدلی در این مراسم از همه دست اندرکاران طراحی و نهایی شدن این سامانه اعم از کارشناسان هدلینگ بهسازان و همچنین بانکداری شرکتی و تجاری که موفق شدند صفر تا صد این پروژه را در داخل بانک طراحی و عملیاتی کنند قدردانی کرد.
مدیرعامل بانک ملت، این سامانه را نخستین گام در تامین مالی زنجیره تامین صنایع ذکر کرد و یادآور شد: پوشش معاملات فی ما بین و کاهش واسطه گری همچنین پیاده سازی نظام بهره وری در اقتصاد از جمله مزایای این اقدام است که همه دست اندرکاران بخش صف و اجرا باید همراهی و همکاری لازم را در زمینه معرفی و فروش خدمات این سامانه به عنوان محصول جدید بانک، داشته باشند.
دکتر بیگدلی به مدیران بخش اجرای بانک ملت توصیه کرد که با بازاریابی مناسب، مشتریانی را که می توانند از این محصول به نحو بهینه استفاده کنند به بانکداری تجاری معرفی کنند تا نفع فروش این محصول عاید مشتریان و بانک شود .
بر اساس این گزارش، سامانه اعتبار در معاملات که به اختصار سامیار نامیده می شود، براساس رویکردهای استراتژیک این بانک و با هدف تامین مالی زنجیره های کسب و کاری، تسهیل ارتباط بین خریداران و فروشندگان، افزایش بهره وری تامین مالی در زنجیره های تامین، کاهش مخاطره تامین مالی کسب و کارها و در نهایت حمایت از جهش تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی طراحی و اجرایی شده است.
افزایش نرخ موثر تسهیلات، کاهش هزینه مطالبات مشکوک الوصول، افزایش فروش خدمات تامین مالی، مدیریت تعهدات و چک ها، استفاده راحت از انواع ابزارهای مالی و هوشمندسازی مصارف، کاهش هزینه های تامین مالی و تسهیل تجارت کسب و کارها از جمله مزایای راه اندازی این سامانه است.
روابط عمومی بانک ملت
نظر شما