شناسهٔ خبر: 4559010 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

ارتش عراق و داعش در شرق الرمادی با یکدیگر درگیر شدند

گزارش‌ها حاکی از درگیری‌های شدید میان ارتش عراق وگروه تکفیری داعش در منطقه "البوغانم" در شرق الرمادی در استان الانبار است

صاحب‌خبر -

به گزارش نسیم به نقل از پرس‌تی‌وی، "خلف الطرموز"، مشاور استاندار الانبار گفت: درگیری‌های شدید میان نیروهای امنیتی و تروریست‌های داعش در شرق الرمادی در جریان است.

 وی ادامه داد: در حال حاضر درگیریهای شدیدی میان نیروهای ارتش عراق با حمایت داوطلبان کمیته مردمی شیعیان و نیروهای وابسته به گروه تروریستی داعش در مناطق البوغانم، البوسوده والبومحل واقع درشرق الرمادی در جریان دارد.

الطرموز خواستار ارسال تجهیزات نظامی پیشرفته به این شهر شد و تاکید کرد سلاحهای سبک ومتوسط برای مقابله با گروه داعش کافی نیست.

وی پیش‌تر اعلام کرده بود نیروهای تکفیری داعش کنترل منطقه البوغانم در شمال شرق الرمادی را به دست گرفته‌اند ودر حال پیشروی به سوی منطقه الصوفیه هستند.

 الطرموز افزود: به دلیل کمبود اسلحه واتمام مهمات نظامیان گروه تروریستی داعش کنترل منطقه را به دست گرفته و صد‌ها خانواده را محاصره کرده‌اند.

این درحالی است که منابعی دیگر از پس گرفتن منطقه البوغانم توسط ارتش عراق از دست نیروهای داعش خبر دادند.

در همین ارتباط، شبکه الفرات نیوز نوشت: نیروهای تروریستی داعش ده‌ها شهروند عراقی در البوغانم را کشته وباعث فرار هزاران تن از اهالی منطقه شدند.