به گزارش خبرنگار مهر محمدعلی نجفی صبح چهارشنبه و در ورزشگاه عضدی رشت با سپاس از حضور رییس جمهور در استان گیلان اظهار داشت: گیلان سرزمین فرهنگ و ادب، زادگاه عالمان و مجهدان و ۸ هزار شهید است.
وی افزود: مردم شریف گیلان درانتخابات ۹۲ جزء استان هایی بودند که بیشترین استقبال را از شعارها و برنامه های دولت تدبیر و امید نشان دادند.
نجفی به حضور رییس جمهور در ابتدای سال جدید و همزمانی آن با موفقیت در مذاکرات هسته ای اشاره کرد و گفت: حضور رییس جمهور در گیلان را به فال نیک می گیریم.
وی ادامه داد: در دو سال گذشته در راستای سیاست های دولت یازدهم شاهد افزایش امید و کاهش نرخ بیکاری در استان بوده ایم.
استاندار گفت: در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۱ میزان تخصیص اعتبارات عمرانی استان سه برابر افزایش داشته است که نشان دهنده توجه دولت به گیلان است.
وی افزود: استان گیلان دارای قابلیت ها و توانمندی های فراوانی در گردشگری، صنعت، کشاروزی و نیروی انسانی تحصیلکرده و گردشگری است که با بهره گرفتن از آنها می توانیم در مسیر اهدف و برنامه های دولت گام های موثری برداریم.
نجفی ادامه داد: گیلان آمادگی کامل دارد که در سال همدلی و همزبانی در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاست های دولت تدبیر و امید گام بر دارد.