شناسهٔ خبر: 45295838 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه‌ آسیا‌نیوز | لینک خبر

به دنبال سیلی زدن یک نماینده مجلس به صورت سرباز

واکنش پلیس به سیلی نماینده مجلس بر صورت سرباز راهور/رفتار سرباز ما قانونی بود

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره اخبار و فیلم منتشرشده مبنی بر سیلی زدن یک نماینده مجلس به صورت سرباز راهور در خط ویژه، اظهار کرد: مستنداتی مبنی بر برخورد فیزیکی نماینده با سرباز پلیس راهور داریم که کاملاً کفایت می‌کند و باید ببینیم مرجع قضائی در این رابطه چه تصمیم‌گیری‌ای خواهد کرد و کار سرباز ما کاملاً درست و برگرفته از قانون بود و سرباز نباید به خودرویی که فاقد مجوز بود اجازه تردد در خط ویژه می داد.

صاحب‌خبر -

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره اخبار و فیلم منتشرشده مبنی بر سیلی زدن یک نماینده مجلس به صورت سرباز راهور در خط ویژه، اظهار کرد: مستنداتی مبنی بر برخورد فیزیکی نماینده با سرباز پلیس راهور داریم که کاملاً کفایت می‌کند و باید ببینیم مرجع قضائی در این رابطه چه تصمیم‌گیری‌ای خواهد کرد.

 پلیس: مستندات برخورد نماینده با سرباز راهور را داریم

به گزارش آسیانیوز، رئیس پلیس راهور تهران گفت: کار سرباز ما کاملاً درست و برگرفته از قانون بود و سرباز نباید به خودرویی که فاقد مجوز بود اجازه تردد در خط ویژه می‌داد.

سردار محمدحسین حمیدی در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا درباره اخبار و فیلم منتشرشده مبنی بر سیلی زدن یک نماینده مجلس به صورت سرباز راهور در خط ویژه، اظهار کرد: کار سرباز ما کاملاً درست و برگرفته از قانون بود و سرباز نباید به خودرویی که فاقد مجوز بود اجازه تردد در خط ویژه می‌داد.

سیلی نماینده مجلس بر صورت سرباز

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: مستنداتی مبنی بر برخورد فیزیکی نماینده با سرباز پلیس راهور داریم که کاملاً کفایت می‌کند و باید ببینیم مرجع قضائی در این رابطه چه تصمیم‌گیری‌ای خواهد کرد.
وی یادآور شد: مستندات خود را نیز در این رابطه به مرجع قضائی ارسال کرده‌ایم.

به نقل از جماران، همچنین سردار حسین اشتری، فرمانده کل ناجا در جمع خبرنگاران گفت: در همان لحظات اولیه که از این اتفاق با خبر شدم به معاونت حقوقی ناجا و بازرسی دستور دادم تا این موضوع را به صورت ویژه رسیدگی کنند.

سیلی نماینده مجلس بر صورت سرباز

او افزود: اگر این اتفاق که می گویند رخ داده باشد حتما از مامور راهور خود حمایت خواهیم کرد. همه باید قانون را رعایت کنند و هیچکس در مقابل قانون استثنا نیست و همه در مقابل قانون مساوی هستند.

فرمانده کل ناجا خاطرنشان کرد: در همین راستا ما قدردان مامورین انتظامی هستیم. صحت و سقم این اتفاق در حال بررسی است. در موارد گذشته هر بی احترامی که به مامورین انتظامی به اثبات رسیده است، حمایت محکمی انجام داده ایم و افرادی که خاطی بوده اند با ان ها برخورد شده است.

سردار اشتری در پاسخ به این که فیلمی از این اتفاق وجود دارد، گفت: موضوع در حال بررسی است./