شناسهٔ خبر: 4525648 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

طارمی: نمی‌دانم چرا شادی گلم را به مسائل سیاسی ارتباط دادند

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس افزود: هدف من ورزشی و تلافی حرکت النصری‌ها در بازی رفت بود/ یکی دو پیشنهاد از اروپا دارم که یکی از آنها از لیگ برتر هلند است/ پرسپولیس تیم بزرگی است و تا بخواهم جا بیفتم، نیاز به زمان دارم

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم»، مهدی طارمی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در برنامه نود گفت: به واسطه یکی از دوستانم که وکیل من است، سی‌دی بازی‌هایم به دست علی دایی رسید و او من را پسندید و گفت که به پرسپولیس بیایم.

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است و تا بخواهم جا بیفتم، نیاز به زمان دارم و به‌همین خاطر کمتر گل زدم.

طارمی در مورد پنالتی چیپی که به تیم النصر عربستان زد، تصریح کرد: می‌دانستم که در آن لحظه دعای میلیون‌ها هوادار پشت سرم است. از نظر من، چپپ زدن قاعده خودش را دارد و معمولا دروازه‌بانان در وسط قرار نمی‌گیرند. خدا را شکر می‌کنم که موفق به زدن گل شدم.

وی در خصوص انتقاداتی که به شادی پس از گلش مطرح شد، گفت: نمی‌دانم چرا شادی گلم را به مسائل سیاسی ارتباط دادند. هدف من ورزشی و تلافی حرکت النصری‌ها در بازی رفت بود. شادی گل من دلیل سیاسی نداشت که آن را به مسائل سیاسی چسباندند.

طارمی ادامه داد: باید از هم‌وطنان عرب زبان‌ که در ایران زندگی می‌کنند عذرخواهی کنم که تصور کردند شادی گل من به همه عرب‌ها ارتباط داشت. در صورتی که حرکت من تلافی رفتار النصری‌ها بود. در مورد رفتار پیام صادقیان نیز باید بگویم که او پرسپولیس را دوست دارد که این کار را انجام داد.

وی در مورد اینکه چقدر به بازی در اروپا فکر می‌کند، گفت: کشورهای عربی من را وسوسه نمی‌کنند چون سطح فوتبال آنها از ایران بالا نیست اما یکی دو پیشنهاد از اروپا دارم که یکی از آنها از لیگ برتر هلند است.

وی گفت: از دایی تشکر می‌کنم که به من اعتماد کرد تا در پرسپولیس جا بیفتم و امیدوارم بهترین بازیکن پرسپولیس شوم. پاسپورت من را گرفته‌اند اما هنوز به تیم ملی دعوت نشده‌ام.