تسنيم، پيام صادقيان در خصوص تساوي استقلال خوزستان و پرسپوليس گفت: بازي خوبي انجام داديم و ميتوانستيم 3 امتياز را بگيريم اما متأسفانه امتيازات تقسيم شد. همه جوره از تيم حريف سر بوديم اما بازي مساوي تمام شد.
وي در خصوص کارت زردي که از يدالله جهانبازي گرفت و يا اينکه آيا با او مشکلي دارد اظهار داشت: واقعاً به بازيکن استقلال اهواز نخوردم که کارت بگيرم. من نه با جهانبازي و نه با داور ديگري مشکلي ندارم و احترام همه را حفظ ميکنم ولي فکر ميکنم در آن صحنه حتي خطا هم نکردم.
هافبک پرسپوليس درباره اينکه بعد از مدتها براي اين تيم بازي کرده است عنوان کرد: هفتهها است که آماده بازي هستم و اين موضوع را همه ميدانند. حتي همه ميدانند با حضور کادر فني گذشته شرايط من چطور بود و آنها به من بازي نميدادند. کادر فني جديد به من اطمينان دارد و من هم با تمرينات خوب به روزهاي اوجم بر ميگردم.
صادقيان در مورد حضور برانکو ايوانکويچ خاطرنشان کرد: پرسپوليس با برانکو ميتواند موفق باشد چون او يک مربي صددرصد حرفهاي و بزرگ است و پرسپوليس با برانکو ميتواند به روزهاي خوبش برگردد.
وي در واکنش به اين سوال که آيا تا به حال با برانکو صحبت کرده است گفت: مصاحبه ديگر بس است.
∎