شناسهٔ خبر: 4510381 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی همدان خبر داد

بارش بی‎سابقه باران در میلاب نهاوند

رئیس مرکز پیش‎بینی هواشناسی همدان با بیان اینکه پایان هفته جاری موج بارش جدیدی در راه است، گفت: بیشترین بارش در 48 ساعت گذشته در میلاب نهاوند رخ داد.

صاحب‌خبر -

نادر پیرتاج امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه بیشترین میزان بارش در 48 ساعت گذشته در میلاب شهرستان نهاوند رخ داد، اظهار کرد: بارش 63 میلی‌متری باران در میلاب نهاوند بی‌سابقه است.

وی با اشاره به اینکه میزان بارش در شهر نهاوند نیز 36 میلی‌متر در 48 ساعت گذشته گزارش شده، افزود: بارش باران در همدان در 48 ساعت گذشته به 25 میلی‌متر رسید.

افزایش سرعت باد

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی همدان در تشریح پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان نیز تصریح کرد: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری، گاهی نیمه‌ابری بوده و در بعضی از ساعات احتمال بارش خفیف و پراکنده پیش‌بینی‌ می‌شود.

وی ادامه داد:‌ احتمال می‌رود گاهی سرعت وزش باد افزایش یابد به طوری که در 48 ساعت گذشته سرعت باد به 60 کیلومتر بر ساعت نیز برسید.

کاهش 3 تا 5 درجه دمای هوای استان

پیرتاج با بیان اینکه اسدآباد با یک درجه سانتیگراد بالای صفر خنک‌ترین نقطه استان گزارش شده، خاطرنشان کرد: حداقل دمای هوای همدان نیز در 24 ساعت گذشته به پنج درجه سانتیگراد بالای صفر رسید.

وی تأکید کرد: دمای هوای مناطق مختلف استان 3 تا 5 درجه سانتیگراد نسبت به صبح روز گذشته کاهش یافته است.

سامانه بارشی جدیدی از اواخر هفته در همدان

رئیس مرکز پیش‌بینی هواشناسی همدان با بیان اینکه از روز پنجشنبه هفته جاری سامانه بارشی جدیدی همدان را تحت تأثیر قرار خواهد داد، گفت: هنوز نمی‌توان نسبت به ضعیف و قوی بودن این سامانه اظهار نظر کرد و باید منتظر روزهای آینده ماند. از فردا دمای هوای استان به طور نسبی و به صورت تدریجی افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/89040/خ20/چ3000

∎​

برچسب‌ها: