شناسهٔ خبر: 4506302 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

چوب بازي عروسي عشاير را به عزا تبديل کرد

موج - آيين چوب بازي، مراسم عروسي در روستاي سيدان از توابع بخش عقيلي شهرستان گتوند را به عزا تبديل کرد.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرگزاري موج، در اين آيين که معمولا در مراسم عشاير بختياري مرسوم است پس از اختلاف نظر در نوع و نتيجه اين بازي، طرفين به درگيري پرداختند که در اين درگيري يک تن کشته و شماري زخمي شدند.
بر اساس اين گزارش، اين آيين ظهر روز يکشنبه در روستاي سيدان در حال انجام بود که به درگيري تبديل شد و پس از اين درگيري ماموران انتظامي منطقه در محل نزاع حاضر و به درگيري خاتمه دادند.
تمامي افراد مجروح جهت مداوا به بيمارستان شهرستان گتوند منتقل شدند و نيروي انتظامي در منطقه مستقر و اوضاع را در تحت کنترل دارد.
چوب بازي بزمي يا ترکه بازي، قدمتي ديرينه در جشن هاي عروسي بختياري ها دارد و به گونه اي است که دو مرد با دو چوب به مبارزه نمادين با يکديگر مي پردازند.
شهرستان گتوند در ۴۰ کيلومتري شمال شوشتر و ۱۰۰ کيلومتري شرق شهرستان دزفول در استان خوزستان قرار دارد.