شناسهٔ خبر: 45055205 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه توپک کاکائویی

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

 امروز قصد داریم طرز تهیه توپک کاکائویی را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز

آرد نان..... ۳۰۰ گرم

نمک.....  یک دوم قاشق چایخوری

شکر....  یک و یک دوم قاشق سوپخوری

مایه خمیر خشک.....  ۵ گرم (یک قاشق چایخوری سرپر)

آب .....  ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

کاکائو خمیری ..... ۸ اسکوپ کوچک

مواد لازم میانی

کره ... ۱۶۰ گرم

آرد ...۱۵۰ گرم

روغن برای سرخ کردن ... به میزان لازم

روش تهیه

آرد (۳۰۰ گرم)، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر به دست آمده را در کاسة چرب کرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و بگذارید حجمش دو برابر شود. در این میان از نوتلا ۸ اسکوپ بردارید و در ظرف مناسبی و یا روی فویل داخل فریزر بگذارید تا سفت شود. سپس کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا یکنواخت شود. اکنون آن را از روی حرارت بردارید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و یک سوم از مخلوط کره و آرد را رویش بمالید. آن‌گاه دو لبة خمیر را تا وسط تا بزنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید. این کار را تا ۳ مرحله ادامه دهید و در هر مرحله یک سوم از مخلوط کره و آرد را روی خمیر بمالید. در مرحلة آخر خمیر را باز کنید، اضافه‌های اطراف خمیر را برش بزنید و خمیر را رول کنید. حالا خمیر را به عرض ۲ سانتیمتر برش دهید و با وردنه اندکی پهن کنید. اکنون روی هر خمیر نوتلا بگذارید و خمیر را جمع کنید و در روغن سرخ نمائید. هنگام مصرف، روی توپک‌های کاکائویی قدری پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

منبع: شور  و شیرین 

نظر شما