شناسهٔ خبر: 44977034 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

دادگاه عراقی، حکم دستگیری ترامپ را صادر کرد

صاحب‌خبر -

شفقنا- دادگاهی در پایتخت عراق برای رئیس جمهوری کنونی آمریکا در رابطه با پرونده ترور فرماندهان مقاومت، حکم دستگیری صادر کرد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع)، شورای عالی قضایی این کشور پیش از ظهر امروز (پنج شنبه) با صدور بیانیه ای، اعلام کرد که در رابطه با پرونده ترور «ابومهدی المهندس»، نایب رئیس سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی عراق) و همراهان وی از جمله سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در حق «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری کنونی آمریکا حکم دستگیری صادر شده است.

بنا بر آن چه در این بیانیه آمده، قاضی دادگاه تحقیق منطقه «الرصافه» به عنوان بخش شرقی شهر بغداد که مسئولیت تحقیق در رابطه با پرونده ترور فرماندهان مقاومت را بر عهده دارد، پس از آن که صبح امروز گفته های مدعیان حق شخصی از اعضای خانواده المهندس را ثبت کرده و مراحل تحقیقات مقدماتی نیز تکمیل شده، تصمیم گرفت که بر اساس ماده ۴۰۶ قانون مجازات عراق، برای ترامپ حکم دستگیری صادر کند.

شورای عالی قضایی عراق در بیانیه خود همچنین خاطر نشان ساخته که مراحل تحقیق برای شناسایی دیگر شرکت کنندگان عراقی و خارجی در اجرای جنایت ترور فرماندهان مقاومت ادامه خواهد یافت.

یادآور می شود که بیش از یک سال پیش سردار سلیمانی، المهندس و همراهان آنها در حمله هوایی آمریکا در نزدیکی فرودگاه بین المللی شهر بغداد، به شهادت رسیدند.

خبر اصلی را در واع ببینید