به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار حسین رحیمی دیروز در مراسم بازدید از کشفیات پلیس فتا، اظهار داشت: طی اقدامات فنی و تخصصی که در پلیس فتا صورت گرفته است اولین اقدام ما برخورد با تخلفات اقتصادی است که بیشترین مراجعه به پلیس فتا را هم داریم و مصداق بارز آن اسکیمر است.
رحیمی ادامه داد: از ابتدای سال تا به حال ٣۴ نفر از سرشاخهها و عناصر اصلی دستگیر شده و ١٢ باند منهدم شدند؛ پلیس این افراد را که ٧۶۵ شاکی داشتند و بالغ بر ٢۵ میلیارد از اموال مردم سرقت کرده بودند، دستگیر کرده است.
گردش مالی بالای ۵۰۰ میلیارد تومانی سایتهای قمار
وی افزود: در زمینه فعالیتهای مربوط به قمار و شرطبندی در فضای مجازی که این روزها افزایش یافته هم اقدامات تخصصی و فنی ارزشمندی صورت گرفته که در این مدت ١٨٣ نفر و تنها در یک اقدام علملیاتی، بالغ بر70 نفر را شناسایی و دستگیر کردیم که گردش مالی اینها بالغ بر ۵٠٧ میلیارد تومان بوده است. ١۶ نفر هم که در قالب سه باند بزرگ فعالیت میکردند شناسایی و دستگیر شدند.
رئیسپلیس تهران گفت: موضوع بعدی کلاهبرداری رایانهای است که حجم بالای شکایتی دارد و با تلاش خوب همکارانم در پلیس، ١۶باند شناسایی و منهدم شد و ۴٩ نفر از عوامل اصلی که با مهندسی اجتماعی داراییهای مردم را سرقت میکردند بازداشت شدند که تا به حال ۶٣٧ شاکی دارند و بالغ بر ٢٣ میلیارد پول مردم از اینها گرفته و به مردم بازگردانده شده است.
انهدام ۷ باند سرقت از حسابهای بانکی
رحیمی درخصوص برخورد با سایتهای فیشینگ اظهارداشت: هفت باند که اقدام به سرقت از حسابهای بانکی میکردند منهدم و ٢٩ نفر دستگیر شدند که اقدامات هم ادامه دارد. همچنین ٣۶۴شاکی در این رابطه به پلیس مراجعه کردند که بالغ بر ۲.۵ میلیارد اموال مردم را سرقت کرده بودند.
برخورد پلیس با تبلیغ اوباشگری
در فضای حقیقی و مجازی
وی درخصوص فروش داروهای غیرمجاز از طریق فضای مجازی ابراز داشت: خرید و فروش دارو از طریق فضای مجازی غیر قانونی است. فروش دارو فقط باید از طریق مراکزی که وزارت بهداشت به آنها اجازه داده است انجام شود.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ درخصوص برخورد با اراذل و اوباش در فضای مجازی نیز گفت: اینها تبلیغ فرهنگ اوباشگری است که اقدام به ایجاد سایت و صفحه هم میکنند و کری خوانی میکنند. علاوهبر فضای حقیقی در فضای مجازی هم با این افراد برخورد میکنیم که بالغ بر هزار و ٨٢٣ تارنما را مسدود و ١١٣ نفر را شناسایی و دستگیر کردیم. افرادی که در فضای مجازی فرهنگ اوباشگری را ترویج دهند با برخورد پلیس مواجه خواهند شد.
آغاز جنگ جدی علیه قماربازان
همچنین به گزارش ایسنا، سردار رحیمی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: جنگ جدی را علیه قماربازان و افرادی که فرهنگ شرط بندی را ترویج میدهند آغاز کردیم. حرکت جدی را هم در داخل و هم در خارج کشور آغاز کردیم. اقدامات لازم برای افرادی که خارج کشور حضور دارند هم آغاز شده است و اقدامات لازم برای شکایت از آنها صورت گرفته است.
وی ادامه داد: حکم استرداد برخی از آنها را گرفته و انجام دادیم. تعداد دیگری هم در حال اقدام است که این افراد بیشتر در حاشیه خلیجفارس
هستند.
رئیسپلیس تهران با هشدار به مردم گفت: نرمافزارهای این سایتها طوری برنامهریزی میشود که اکثر افراد مالباخته هستند.
نظر شما