شناسهٔ خبر: 4492021 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

در گفت‌وگو با میزان مطرح شد

پاسخ رییس شورای رقابت به انتقادات/ احتمال افزایش مجدد قیمت‌ خودرو در پایان فروردین وجود دارد

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان: رییس شورای رقابت در پاسخ به انتقادها از شورای رقابت با بیان اینکه دستورالعمل شورای رقابت برای قیمت‌گذاری خودرو کاملا کارشناسی و علمی مشخص شده است از تعیین قیمت خودرو در پایان فروردین ماه و بعد از اعلام تورم از سوی بانک مرکزی خبر داد.

رضا شیوا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی میزان در خصوص انتقادهای صورت گرفته از شورای رقابت و به خصوص عضو هیات رییسه مجلس مبنی بر مقصر بودن شورای رقابت در افزایش قیمت خودرو گفت: این شورا دستورالعمل کاملا علمی و کارشناسی شده ارائه داد و طبق دلایل علمی، تعیین قیمت باید به قیمت واحد ختم شود.

وی ادامه داد: به عبارتی اگر در دستورالعملی قیمت واحد مشخص نشود و تعیین قیمت بر عهده خودروسازان، یا وزارت صنعت یا غیره گذاشته شود هر کس بنابر سلیقه خود قیمت را تعیین می کند و مجددا آشفتگی در بازار به وجود خواهد آمد.

به گفته شیوا شورای رقابت با دستورالمل قیمت خودرو، قیمت واحدی را مشخص کرد اما متاسفانه این کار به مذاق عده ای خوش نیامده و می‌خواهند تعیین قیمت با خودروسازان باشد.

رییس شورای رقابت در خصوص درخواست خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو در سال جدید گفت: در حال حاضر با اعلام یک درصد مالیات بر ارزش افزوده، خودروسازان می‌توانند قیمت‌ها را بر این اساس اضافه کنند اما اگر درخواستی دارند باید منتظر اعلام تورم از سوی بانک مرکزی باشند.

وی با اشاره به اینکه میزان تورم پایان فروردین ماه از سوی بانک مرکزی اعلام می‌شود، گفت: خودروسازان اگر درخواستی برای افزایش قیمت‌ها دارند باید منتظر باشند تا میزان تورم از سوی بانک مرکزی اعلام شود بعد از آن شورای رقابت باید بررسی و نتیجه را مشخص کند.

گفتنی است روز گذشته یکی از اعضای کمیسیون صنایع مجلس در گفت‌وگو با میزان دلیل اصلی افزایش قمیت خودرو را شورای رقابت و قیمت گذاری این شورا دانست.

بهروز نعمتی وظیفه شوراری رقابت را فقط تعیین دستورالعمل قیمت‌ها بیان کرد و از نحوه عملکرد شورای رقابت انتقاد کرد.

همچنین بر اساس این گزارش خودروسازن از روز گذشته زمزمه افزایش قیمت خودرو را سر داده و رییس انجمن خودروسازان نیز امروز اعلام کرده است به دلیل افزایش هزینه‌های تولید خودرو در سال جدید، خودروسازان به زودی درخواست افزایش قیمت را به شورای رقابت ارائه خواهند کرد.